Connect with us

Revistateo.ro

Regulile lui Buddha în dragoste. Punctul 4 te va pune pe gânduri

Stil de viata

Regulile lui Buddha în dragoste. Punctul 4 te va pune pe gânduri

Iată care sunt regulile lăsate de Buddha în dragoste. Aceste rânduri sunt pline de semnificație și te pun pe gânduri.

1. „Dacă te-ai iubi cu adevărat pe tine însuți, nu ai putea niciodată să rănești pe altul.”

Primul pas în găsirea cu adevărat a iubirii este recunoașterea că trebuie să te iubești. Când faceți acest lucru, creați o bază solidă pentru o legătură durabilă cu cineva și deschideți-vă posibilitatea de a fi pe deplin prezentă pentru ei. Când te iubești cu adevărat, vezi reflexia acelei iubiri în altcineva. Acest lucru se datorează faptului că suntem toți conectați; spiritual, suntem toți una.

2. „Pacea vine din interior. Nu o căutați afară.”

Ideea că ceva sau cineva din exterior vă va oferi pacea și iubirea pe care le-ați căutat nu este exactă. Conform filozofiei estice, când faci asta, te-ai pregătit pentru o eventuală dezamăgire. Acest lucru se datorează faptului că totul este trecător; fericirea emoțională vine și merge ca și vântul. Fericirea adevărată provine dintr-o stare de ființă. Adică, curge natural din interior.

Nu trebuie să adăugați nimic la ea … este deja acolo.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Observând acea completitudine în cadrul acesteia, puteți oferi cu adevărat ceva într-o relație.

3. „Iubește întreaga lume așa cum o mamă iubește singurul ei copil”.

Nu este doar o singură persoană sau o familie care merită dragostea noastră; întreaga lume merită. O parte din problema pe care o avem astăzi în lume este conceptul „Noi patru și nimic mai mult”. Oamenii cred că doar familia lor merită timpul și efortul. Dar imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă am vedea întreaga lume ca fiind familia noastră? Dintr-o dată, începem să extindem acel cerc al iubirii și ne simțim obligați să-i ajutăm pe alții. Dacă toată lumea ar avea acest ideal, lumea ar fi un loc foarte diferit.

4. „Fiecare cuvânt pe care îl rostim ar trebui ales cu grijă, pentru că oamenii îl vor auzi și vor fi influențați de el în bine sau în rău”.

Este foarte ușor să intri într-o stare de spirit și să proiectezi asta pe alte persoane … în special pe cele pe care le iubim. Spunând lucruri negative sau dăunătoare celorlalți poate dăuna serios relației noastre cu ei și ne va răni capacitatea de a crea o legătură puternică.

5. „Ura nu încetează prin ură în orice moment. Ura încetează prin iubire. Aceasta este o lege inalterabilă. „

Dacă vă aflați vreodată într-o situație în care cineva spune ceva rău sau dăunător, amintiți-vă că întotdeauna există o opțiune în modul în care reacționăm. Alegerea de a veni dintr-un loc de iubire mai degrabă decât de furie poate nu numai să salveze o relație, ci și să ajute acea persoană să înțeleagă că există o modalitate mai bună de a merge mai departe. Reacția cu furia dă mai mult combustibil la foc!

6. „Fericirea nu va veni niciodată la cei care nu reușesc să aprecieze ceea ce au deja.”

Unul dintre cele mai comune lucruri pe care le văd în relații este unul sau ambii parteneri care se uită în jur pentru a vedea dacă iarba este mai verde de cealaltă parte. Există o dorință constantă subconștientă de a vedea dacă pot obține ceva mai bun.

Pe scurt: nu sunt comise.

Dacă nu ai recunoștință pentru cineva din viața ta, poți să faci lucrurile să eșueze. Recunoașteți ceea ce aveți! Uneori e mai bine decât îți dai seama.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top