Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt acele cateva reguli pentru o viata sexuala mai buna. sfaturile specialistilor va pot ajuta sa va rezolvati problemele legate de sex.

dragoste

Reguli pentru o viata sexuala mai buna. Afla sfaturile expertilor

Multe cupluri isi doresc o viata sexuala mai buna. Pentru a se intampla lucrul acesta, nu au nevoie nici de noi pozitii sexuale, nici de jucarii, nici de un alt corp. Pentru ca, daca aveti probleme legate de stima de sine, de comunicare sau de oricare alt aspect, atunci lucrurile enumerate anterior nu va vor ajuta. Specialistii sunt de parere ca exista cateva reguli care va pot ajuta sa va imbunatatiti viata sexuala.

Reguli pentru a va imbunatati viata sexuala

Tineti cont de faptul ca heterosexualii au anumite curiozitati legate de sexul cu o persoana de acelasi gen. Si, pentru a-si satisface acele curiozitati, ar putea viziona filme pentru adulti, ar putea avea fantezii etc. Este un lucru normal, spun specialistii. Cel mai bine este sa discutati despre lucrurile acestea. Poate veti ajunge la un consens. In urma discutiilor poate veti gasi o solutie prin care sa va imbunatatiti viata sexual tinand cont de astfel de fantezii.

Daca ai unele neclaritati, intreaba-ti doctorul. Cand vrei sa afli anumite lucruri, insa poate simti ca nu poti sa discuti cu partenerul de viata, atunci intreaba-ti doctorul. Cere-i informatii ce te pot ajuta sa ai o viata sexuala mult mai buna.

Daca refuza sa faca anumite lucruri, afla de ce. Poate ii propui sa incercati ceva nou in timpul actului sexual si te refuza. Deschide subiectul si afla care a fost motivul pentru care a facut asta. Astfel, discutand, veti sti ce isi doreste fiecare in dormitor si ce nu.

Daca mergeti la terapie, spuneti adevarul. Sa nu iti fie teama ca te va judeca daca spui un anumit lucru. Sunteti la terapie pentru a va rezolva problemele, asa ca este important sa fiti sinceri. Numai astfel va veti indrepta in directia buna. Si veti avea, la final, viata sexuala pe care v-o doriti.

Sarutati-va mai mult. Daca nu face parte din preludiu, este pentru placere. Este un gest intim, pe care foarte multe cupluri il fac. Este chiar mai intim decat actul sexual.

Nu faceti sex cand nu aveti dispozitia necesara. Daca simti ca in acel moment nu ai chef de sex, atunci poti refuza. Nu esti obligat/a sa faci asta daca nu iti doresti. Implicandu-te intr-un act sexual fara a simti nici cea mai mica dorinta, atunci nici unul dintre voi nu se va bucura de acele momente.

Articole pe aceeasi tema:

De cate ori trebuie sa faci sex in functie de varsta

Secrete despre sex pe care barbatii le tin ascunse de sotiile lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top