Connect with us

Revistateo.ro

Ponta

Inedit

REACTII IN PRESA INTERNATIONALA dupa DEMISIA LUI PONTA

Presa nationala si internationala vuieste la aflarea vestii ca Victor Ponta si-a depus mandatul. Vezi ce scrie presa straina!

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

„REUTERS a anuntat ca Ponta a demisionat. De asemenea, au mentionat faptul ca se pune presiune pe Victor Ponta inca din octombrie, cand a plecat de la conducerea partidului si a devenit primul premier al tarii anchetat pentru fapte de coruptie.

Ultima picatura se pare ca a fost incendiul de vineri (30 octombrie) dintr-un club din capitala. Cum numarul victimelor a ajuns la 32, 20.000 de oameni au iesit pe strazile Bucurestiului pentru a cere demisia guvernantilor.” (EURONEWS)

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA si-a dat DEMISIA -LIVE TEXT

UPDATE: Primarul Piedone a DEMISIONAT!

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, a demisionat miercuri – o miscare surprinzatoare, la doar cateva ore dupa imensele proteste de strada in care oamenii au cerut demisia guvernantilor, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un club din Bucuresti, in care au murit 32 de oameni. (Indopulse.com – INDIA)

„Un erou al incediului din clubul Bucurestean care s-a soldat cu 32 de morti a fost inmormantat marti, cu o slujba ce a adunat sute de oameni, in timp ce alti 20.000 au iesit pe strazile capitalei pentru a protesta impotriva guvernului, care a fost invinovatit pentru tragicul eveniment.
Claudiu Petre, un fotograf si blogger de 36 de ani s-a intors in clubul Colectiv pentru a salva o femeie, apoi a reintrat in flacari si nu a mai fost vazut in viata vreodata. A fost decorat post-mortem de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie ce a durat mai mult de doua ore.
Furia fata de guvernul corupt a luat amploare in Romania, iar incidentul de vineri a fost picatura care a umplut paharul. Protestatarii care au avut cateva incidente minore cu jandarmeria au cerut autoritatilor sa pedepseasca vinovatii care s-au dovedit responsabili pentru incendiul care s-a soldat cu cele mai multe victime din toata istoria tarii. ” (Yahoo News)

De asemenea, ziare online din Statele Unite, Marea Britanie si Australia au facut articole ample in legatura cu protestele: bbc.com, theguardian.com, business-review.eu, chicagotribune

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top