Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 8 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 8 mai 2016

Stirile zilei 8 mai 2016: Vezi care sunt cele mai importante informatii de azi.

1. COINCIDENTA BIZARA: UN ALT FOTBALIST A MURIT PE TEREN

Coincidenta bizara in fotbal: La nici doua zile de la moartea dinamovistului Patrick Ekeng, un alt jucator de fotbal moare dupa ce a lesinat pe teren. Este vorba despre Bernardo Ribeiro, sportiv care evolueaza pentru o echipa de fotbal din Brazilia. Vezi pe HUFF.RO videoclipul cu brazilianul.

2. SORA LUI EKENG SI RAED ARAFAT REACTIONEAZA

Secretarul de stat din Ministerul de Interne si parintele SMURD, Raed Arafat, a declarat ca s-a urgentat o investigatie in cazul mortii lui Patrick Ekeng in legatura cu felul in care au procedat medicii pentru a incerca sa il salveze pe jucator. Astazi a aparut in presa si sora lui Ekeng, Monique Chantal, care aduce acuzatii indirecte clubului Dinamo. Vezi ce a spus sora camerunezului pe HUFF.RO.

Vremea pe 7 zile in toata tara – perioada 9-15 mai 2016

3. O SERIE DE INCENDII PROVOCATE IN CLUJ NAPOCA

Primaria Clujului se confrunta de mai bine de 24 de ore cu stingerea mai multor incendii provocate de o mana criminala. Citeste aici declaratiile facute astazi de Emil Boc, dupa ce groapa de gunoi de la marginea Clujului a fost incendiata.

4. GEST IMPRESIONANT FACUT DE GEORGE BECALI

Zina Dumitrescu a fost uitata de fiul ei in azilul de batrani. Mama Zina se simte foarte bine si a facut cateva declaratii pentru presa dupa o lunga perioada de absenta. Citeste pe HUFF.RO cum a sarit in ajutorul creatoarei de moda omul de afaceri George Becali.

5. PONTA ARE DRUM LIBER SPRE SEFIA CAMEREI

Dupa mazilirea lui Valeriu Zgonea din PSD, se asteapta ca noul sef al Camerei Deputatilor sa fie Victor Ponta. Seful CCR a vorbit despre conditiile in care fostul premier poate reveni pe cai mari in politica. Vezi ce spune Zegrean pe Antena 3.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top