Connect with us

Revistateo.ro

Reactii adverse la ibuprofen. Povestea unui baietel

Stiri

Reactii adverse la ibuprofen. Cazul unui baietel

Dupa cei vei descoperi cazul unui baietel din Marea Britanie, vei fi ceva mai atenta la administrarea medicamentelor care contin ibuprofen. Iata cateva reactii adverse la ibuprofen.

Hayley Lyons este mama a trei copii si, ca orice parinte grijuliu, a facut tot posibilul sa il ajute pe unul dintre baietei sa scape de varicela, una dintre cele mai sacaitoare boli ale copilariei. Femeia a ales sa isi trateze copilul cu medicamente care contin ibuprofen, la recomandarea medicului. Cand a vazut ce reactii produce acest component activ, s-a gandit la ce e mai rau pentru baietelul ei.

Majoritatea medicilor care l-au examinat pe micut i-au spus femeii ca bubitele tot mai urate care ii apareau erau ceva normal in cazul varicelei. Mamica sustinea vehement ca bubitele care ii apareau cresteau excesiv dupa administrarea medicamentului, iar simptomele pe care le prezenta baiatul nu mai semanau cu varicela. Copilul a inceput sa faca septicemie si a avut mare noroc. Vizita de urgenta la medic dintr-o noapte i-a salvat viata, scrie site-ul littlethings.com.

Ibuprofen – efecte adverse. Vezi de ce sa te feresti cand iei pastile impotriva durerii

Uite la ce te expui atunci când iei IBUPROFEN

„Am intrebat mai multi medici ce sa fac si toti au prescris medicamente cu ibuprofen pentru a-i scadea temperatura. Acest medicament este un anti-inflamator si poate produce reactii foarte dure. Bubitele care apar in cazul varicelei se adancesc in tesut si produc septicemie”, povestete mamica experienta traita cu groaza.

Despre aceste reactii adverse la ibuprofen se stie foarte putin, iar mesajul femeii este destinat tuturor acelor parinti care se gandesc la aceeasi solutie pentru a reduce febra sau alte dureri cauzate de varicela copiilor lor. „Daca nu as fi mers cu Lewis la spital, situatia era mai rea. Chiar daca pe hartia cu contraindicatii a medicamentului spune ca ibuprofenul nu poate fi luat in caz de varicela, totusi, l-au prescris patru medici”, povesteste cu spaima si indignare femeia.

Fotografiile postate de Hayley pe retelele de socializare au strans jumatate de milion de share-uri si alte zeci de mii de comentarii.

Reactii adverse la ibuprofen. Povestea unui baietel

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top