Connect with us

Revistateo.ro

parinti

Inedit

Reactia uimitoare a unor parinti cand isi tin prima oara copilul in brate

A fost dragoste la prima vedere atunci cand si-au vazut copilul adoptat. Vezi fotografiile care surprind momentul emotionant cu acesti parinti fericiti.

Pentru ca isi doreau o familie numeroasa insa pentru ca dupa a doua sarcina ea nu a mai putut ramane insarcinata, un cuplu a decis sa adopte un copil. Au trecut prin aceleasi emotii ca atunci cand au devenit prima oara parinti, iar bucuria lor se vede in fotografiile surprinse din momentul intalnirii cu bebelusul.

CITESTE SI: POVESTE EMOȚIONANTĂ: Cum a rămas fără membre acest bărbat. Doar dragostea familiei îl mai face să trăiască!

Viata nu i-a ferit de greutati: al doilea lor fiu s-a nascut cu spina bifida, un defect congenital. Totusi, nu au renuntat la ideea de a avea o familie mare, asa ca nu s-au dat batuti nici cand au aflat ca nu mai pot avea proprii copii. In timp ce tratamentele de fertilitate nu dadeau rezultate, ideea adoptiei a crescut in mintea lor si au avut norocul sa ii devina parinti unei fetite, prin adoptie. Asa ca, atunci cand a venit momentul, au zburat in alt stat, la ora 5 dimineata, pentru a astepta ca bebelusa sa se nasca.

Zambetele de pe fetele unor parinti atunci cand isi vad copilul prima oara sunt de neinlocuit, iar iubirea pe care i-au purtat-o micutei s-a vazut din primele momente.

CITESTE SI: 6 greseli pe care si cei mai buni parinti le fac

Fotografiile suprind momentele in care mama o tine in brate, la piept, iar tatal este vizibil emotionat. Si pe chipul celei mici se vede o stare de liniste, pe care nu o poti avea decat in bratele parintilor. Zici ca au fost sortiti unii pentru altii.

parinti 3

parinti 4

parinti 5

parinti 6

parinti 7

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top