Connect with us

Revistateo.ro

Life

I-a spus mamei sale ca cineva ii vorbeste in timpul noptilor. Descoperirea facuta a speriat-o de moarte!

I-a spus mamei sale ca cineva ii vorbeste in timpul noptilor. Tot mai multi parintii din Occident recurg la a-si supraveghea copiii de la serviciu cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a vedea daca totul este in regula cu ei.

Multe familii care nu au o doica in casa folosesc camera de supraveghere pentru a vedea ce fac micutii acasa, insa aceasta solutie nu este tot timpul cea mai fericita.

Un copil de trei ani s-a plans intr-o seara mamei sale ca aude voci in timpul noptilor. La inceput, parintii credeau ca micutul are cosmaruri sau inventeaza. Dupa aceea, baiatul le-a spus ca, nu doar ca aude voci, dar cineva ii vorbeste constant.

Parintii copilului de 3 anisori, Jay si Sarah, au aflat intr-un tarziu ce se intampla de fapt in casa lor. Mama baiatului a mers intr-o seara in camera acestuia si a auzit-o cu urechile ei cum o voce ii spunea micutului: „Trezeste-te, micutule! Tati te cauta!”. Vocea venea din monitorul de supraveghere, scrie CBS News.

Jay, tatal baiatului, a descoperit ca cineva a hackuit sistemul de supraveghere si ‘intra’ des in camera bebelusului cu ajutorul tehnologiei pe care parintii o foloseau cu un scop benefic.

La momentul descoperirii acestei tulburatoare realitati, parintii s-au alarmat si au cautat solutii pentru ca micutul sa fie ferit de pedofili sau alti infractori ce pot face rau cu usurinta folosindu-se de aparatura moderna.

Parintii au contactat firma care a fabricat monitorul, Foscam, iar acestia au venit si cu rezultatele anchetei. Se pare ca cineva a spart sistemul de supraveghere folosind o aplicatie de pe telefonul mobil sau calculator.

Reporterii CBS News sustin ca tot mai multi traficanti de persoane si pedofili se folosesc de hackeri pentru a ajunge la minori. Pentru a preveni astfel de situatii, specialistii in IT recomanda folosirea unei parole puternice pentru WiFI sau schimbarea acesteia cu regularitate.

Sursa foto: Shutterstock

De ce copiii din brațele femeilor care cerșesc pe străzi dorm mereu? Adevărul este dramatic

Aceasta este o poveste trăită de un francez, care a rămas marcat și a decis să o publice pentru a aflat toată lumea. Totul s-a întâmplat în apropiere de o stație de metrou.

„Aproape de stația de metrou, se afla o femeie de vârstă nesigură. Părul ei era confuz și murdar, capul înclinat de durere.

Femeia stătea pe podeaua murdară și lângă ea se afla o pungă. În punga asta, oamenii aruncau bani. În mâinile femeii, adormit, era un copil de doi ani. El avea o pălărie murdară și haine murdare.

„Femeia cu copil” – numeroși trecători vor dona bani văzând acest tablou. Oamenii de genul nostru – mereu ne pare rău pentru cei mai puțin norocoși. Suntem gata să îi oferim celor nefericiți cămașa de pe noi, ultimul ban din buzunarul nostru și să nu gândim niciodată o altă problemă. Ajutorul, pare a fi „o treabă bună”.

Am trecut pe lângă această femeie timp de o lună. Nu am dat niciun ban, deoarece știam că este vorba despre o înșelătorie operată de bande și că banii colectați de cerșetoare vor fi acordați celui care controlează toți cerșetorii din zonă. Acești oameni dețin numeroase proprietăți de lux și mașini. Cerșetarul primește, de asemenea, ceva, bineînțeles: „O sticlă de vodcă seara și un kebab döner.”

O lună mai târziu, trecând pe lângă cerșetor, un șoc brusc m-a lovit ….
Stau într-o zonă aglomerată, uitându-mă la copil. Este îmbrăcat, ca întotdeauna, într-un costum murdar. Mi-am dat seama că părea „dramatic”… un copil într-o stație de metrou murdară de dimineață până seara. Copilul dormea mereu. Niciodată nu a plâns sau a țipat, întotdeauna a dormit, cu fața acperită de genunchii mamei.

Oare vreunul dintre voi, dragi cititori, are copii? Amintiți-vă cât de des au dormit la vârsta de 1, 2 sau 3 ani? O oră, două, maxim trei. Un pui de somn după-amiaza și apoi multă mișcare. Pentru întreaga lună, în fiecare zi am mers la stația de metrou, nu am văzut niciodată copilul treaz!

M-am uitat la micul om, cu fața îngropată în genunchiul mamei sale, apoi la cerșetoare, iar suspiciunea mea a fost formată treptat. „De ce doarme tot timpul?”, Am intrebat, privindu-mi copilul.

Cerșetorul s-a prefăcut că nu mă aude. Și-a coborât ochii și-și ascundea fața în gulerul sacoului ei ciudat. Am repetat întrebarea. Femeia din nou a privit în sus. Se uita undeva în spatele meu, obosită de o iritare totală. Privirea ei era similară creaturilor de pe o altă planetă.

„Du-te dracu!”, au murmurat buzele ei.

„De ce doarme ?!” Aproape am plâns.

În spatele meu, cineva mi-a pus mâna pe umărul meu. M-am uitat înapoi. Un bătrân mă privea dezaprobator:

– Ce vrei de la ea? Nu vezi ce viață are?“

În acest timp a scos câteva monede din buzunar și le-a aruncat în sacul de cerșetor.

Cerșetoarea a făcut o cruce prin fluturarea mâinii, portretizând fața smereniei și a durerii universale. Tipul și-a scos mâna de pe umăr și a ieșit din stația de metrou. Pun pariu, acasă, el va spune cum a apărat o femeie săracă, distrasă de la un bărbat fără suflet într-o stație de metrou.

În ziua următoare, am sunat un prieten. Era un om amuzant, cu ochi ca niște măsline. Nationalitatea sa – română. El a reușit doar să-și finalizeze trei ani și jumătate de învățământ.

Lipsa lui de educație nu l-a împiedicat să se miște pe străzile orașului în mașini străine scumpe și să trăiască într-o casă „mică”, cu nenumărate ferestre și balcoane. De la prietenul meu, am reușit să aflu că cerșetorul face parte dintr-o afacere. În ciuda aspectului autentic, este clar organizat. Este supravegheat de o întreagă rețea organizată. Copiii folosiți sunt din familii de alcoolici sau pur și simplu furați.

Aveam nevoie de răspunsul la întrebarea mea – De ce bebelușul mereu doarme? Și l-am primit. Prietenul meu mi-a explicat, ocazional și cu o voce calmă, care m-a șocat: „Sunt pe heroină sau vodcă”.

Am fost uluit. „Cine este pe heroină sau vodcă ?!”

El a răspuns: „Copilul, de aceea nu țipă. Femeile vor sta toată ziua cu el, își vor imagina cum s-ar plictisi?

Pentru a face ca bebelușul să fi dormit toată ziua, a pompat cu vodcă sau droguri. Bineînțeles, corpurile copiilor nu sunt capabile să facă față unui astfel de șoc. Și copiii mor adesea. Cel mai groaznic lucru – uneori, copiii mor în timpul „zilei de lucru”. Și mama imaginară trebuie să țină un alt copil mort pe mâini până seara. Acestea sunt regulile. Și trecătorii vor arunca niște bani în geantă și vor crede că sunt morali. Ajutând singura mama. ”

A doua zi, m-am plimbat lângă aceeași stație de metrou. Am creat încredere jurnalistică și am fost gata pentru o conversație serioasă. Dar conversația nu a funcționat. În schimb, s-a dovedit astfel: femeia stătea pe podea, iar în mâinile ei ținea un alt copil.

I-am pus o întrebare despre documentele copilului și, cel mai important, unde a este copilul de ieri. Pur și simplu m-a ignorat. Întrebările mele nu au fost ignorate de trecători. Mi s-a spus că m-am dezamăgit, întrebând un cerșetor sărac cu un copil. În cele din urmă, am fost escortat din stație de rușine. Singurul lucru care a rămas a fost să chem poliția. Când poliția a sosit, cerșetoarea cu copilul a dispărut. Am stat cu un sentiment de încercare să mă lupt cu morile de vânt.

Când vedeți în metrou sau pe stradă femei cu copii, cerșind, gândiți-vă înainte de a da bani. Gândește-te că, dacă am conștientiza cu toții, afacerea ca asta ar fi murit. Afacerea ar muri și nu copiii, pompați plini de vodcă sau droguri. Nu te uita la copilul care doarme cu afecțiune … Vezi groaza … De când citești acest articol, știi acum de ce copilul dormește în mâinile cerșetorilor.”

P.S: Dacă împărtășiți această poveste, prietenii dumneavoastră o vor citi. Și când decideți din nou să vă deschideți portofelul pentru a arunca o monedă unui cerșetor cu un copil adormit, amintiți-vă că această caritate ar putea costa viața unui alt copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top