Connect with us

Revistateo.ro

Victor Ponta-17092015

Inedit

Reactia presei straine cu privire la trimiterea in judecata a lui Victor Ponta

Imediat dupa trimiterea in judecata a premierului in functie, Victor Ponta, reactia presei straine nu a intarziat sa apara.

Mai multe publicatii straine au reactionat rapid cu articole incitante la adresa Romaniei dar si a premierului Victor Ponta, imediat dupa trimiterea acestuia in judecata.

Potrivit Mediafax, cele mai mari agentii de presa din intreaga lume relateaza despre faptul ca premierul tarii noastre, Victor Ponta a fost pus sub acuzare pentru acte de coruptie. Publicatiile au atras atentia asupra faptului ca este prima situatie de acest fel pentru un prim-ministru in functie al Romaniei.

Iata doar cateva dintre cele mai importante titluri din presa straina:

Postul britanic BBC a scris ,, Premierul roman, Victor Ponta, a fost inculpat pentru trei capete de acuzare privind acte de coruptie. Ponta este acuzat de frauda, evaziune fiscala si spalare de bani.”

Nici in cazul agentiei France-Presse, reactia nu a intarziat sa apara ,, Premierul Romaniei, social-democratul Victor Ponta, a fost pus sub acuzare pentru coruptie, pentru fapte datand din perioada in care era avocat”.

Vestea a ajuns rapid chiar si peste ocean, agentia americana Associated Press a scris ,,Procurorii l-au inculpat pe premierul Victor Ponta in cadrul unei ample investigatii de coruptie. (…). Ponta este primul premier in functie al Romaniei pus sub acuzare si ale carui active au fost puse sub sechestru.”

Sursa foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top