Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Reacția magazinului Carrefour după ce s-a aflat că Magdalena, criminala de la metrou, a lucrat acolo

În ultima vreme s-a speculat că Magdalena Șerban a lucrat la magazinul Carrefour. Supermarketul a transmis un comunicat de presă în care a confirmat că asasina de la metrou a lucrat la ei.

„Ne exprimăm regretul faţă de tragedia petrecută în data de 12 decembrie la metroul din Bucureşti, în urma căreia o tânără şi-a pierdut viaţa într-un mod îngrijorător. Gândurile noastre se îndreaptă către familia victimei, dar şi către toţi cei afectaţi de acest incident.

În urma ultimelor informaţii apărute în spaţiul media, dorim să facem o serie de clarificări importante. Autoarea acestui incident este o fostă angajată a firmei Columbus Operational SRL, parte a grupului nostru.

CITESTE SI: Fata care a scăpat cu viață din mâna criminalei de la metrou, PRIMA declarație

Persoana în cauză a lucrat într-unul din magazinele noastre timp de 6 zile, în perioada 14-20 septembrie 2017, când se afla încă în perioada de probă pentru poziţia de casier.

Conform regulilor interne, perioada noastră de probă este de 90 de zile, dar am decis întreruperea contractului de muncă după mai puţin de o săptămână, pe motivul manifestării unei conduite verbale nepotrivite la locul de muncă.

În activitatea noastră, nu tolerăm astfel de manifestări şi acţionăm prompt atunci când acestea contrazic valorile şi codul nostru de conduită.

Precizăm că la momentul interviului de angajare sau al medicinei muncii, aceasta nu manifesta un comportament anormal sau orice alt semn care să prezinte îngrijorare.

Carrefour România tratează cu mare seriozitate toate angajările în cadrul Grupului Carrefour, respectând toate normele care se impun, inclusiv cele de conduită socială”, a transmis Carrefour.

Ce a făcut criminala de la metrou între cele două atacuri. Imagini surprinse de camere

Mgdalena Șerban este femeia care a ucis o tânără de 25 de ani la metrou. În stația Dristor, aceasta a împins-o în fața trenului, apoi a împins-o cu piciorul pentru a nu reuși să se salveze.

Înainte de a ucide, femeia a mai avut o tentativă. Ea a împins o altă tânără în stația de metrou Costin Georgian și din fericire aceasta s-a putut salva din mâna criminalei.

Filmul crimei de la metrou
După ce a împins-o pe tânăra Alina Ciucu în fața trenului, femeia și-a văzut de drum. A fost surprinsă de camerele de supraveghere de la metrou, în timp ce și-a continuat liniștită drumul ș vorbind la telefon.

În drumul spre, ea s-a oprit într-un magazin. Camerele de supraveghere au surprins gestul său făcut printre rafturi. Patroana magazinului a postat pe contul său de socializare o imagine și a descris ce a făcut criminala înainte de a fi prinsă.

Ea a mers în partea din spate a magazinului, a desfăcut un energizant, l-a băut și a pus cutia goala înapoi pe raft.

Apoi ea și-a continuat drumul și în jurul orei 1:00 a fost prinsă de polițiști în zona Unirii.

Ce scria pe palma criminalei
Tatăl Alexandrei, prima tânără pe care a împins-o la metrou, a mai dezvăluit un detaliu cutremurător. Se pare că în momentul reţinerii, la câteva ore, după atacul mortal din staţia Dristor 1, oamenii legii ar fi găsit scris în palma criminalei un mesaj teribil: “Am făcut-o, dar am confundat-o!”.

Criminala a fost prinsă de poliţişti la ora 1 dimineaţa, la doi paşi de staţia de metrou Unirii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top