Connect with us

Revistateo.ro

S-a încheiat raportul psihiatric al criminalei de la metrou. Ce spun anchetatorii

Stiri

S-a încheiat raportul psihiatric al criminalei de la metrou. Ce spun anchetatorii

Surse din ancheta privind crima de la metrou arată că suspecta poate răspunde penal. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acel raport psihiatric făcut Magdalenei Șerban s-a încheiat.

Acesta arată că, în momentul în care a comis crima de la metrou din Dristor, femeia avea discernământ.

Magdalena Şerban poate să răspundă penal

Raportul psihiatric a durat aproximativ 2 luni. În tot acest timp, Magdalena Şerban a fost supusă mai multor teste şi a ajuns de mai multe ori la Institutul de Medicină legală.

Citeşte şi Criminala de la metrou, izolată în spatele gratiilor. Ultimele noutăți despre Magdalena Șerban

Magdalena Șerban a devenit cunoscută la finalul anului trecut în urma crimei odioase pe care a comis-o la stația de metrou Dristor 1 din Capitală, împingând o tânără în fața trenului.

Magdalena Șerban este acum în spatele gratiilor și are un comportament din ce în ce mai ciudat, însă specific problemelor sale psihologice.

Criminala de la metrou a fost izolată și i se administrează zilnic medicamente specifice afecțiunii sale.

„Dupa ce a stat retrasa, femeia s-a schimbat. A luat tratamentul si parea in regula. Comunica si era mai vesela. Pana de curand insa, cand a avut din nou niste reactii care i-ar fi determinat pe medici sa ia masuri!

Citeşte şi Magdalena Șerban a aflat ce soartă va avea după ce a comis o crimă la metrou

A fost recalcitranta cu toata lumea, asa ca a fost izolata din nou! Acum, ea sta doar in salonul sau si nu mai are voie sa intre in contact cu nimeni.

Sta singura si atat! Asa este cel mai bine, sa fie tinuta sub control si supravegheata medical de specialisti”, au povestit surse autorizate, scriu cei de la știrilekanald.ro.

Magdalena se află ba la spitalul Penitenciarului, ba în penitenciar, în funcție de felul în care se simte și se comportă cu personalul penitenciarului și restul deținuților.

Vecina Magdalenei rupe tăcerea

O persoană care a locuit cu Magdalena Șerban a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare la televizor.

Aceasta a spus că Magdalena era o persoană calmă și la locul ei și niciodată nu și-ar fi imaginat că ar fi în stare să comită o crimă atât de odioasă.

„Am fost suprinsă să văd la știri ceea ce s-a întâmplat. Când am cunoscut-o, era o fire extraordinar de liniștită, retrasă, calmă, introvertită, dar nu și-a ieșit din fire niciodată.

Dormea ceva mai mult, se trezea pe la 12, dar am pus asta pe seama pastilelor, se ducea la cumpărături, apoi se retrăgea în cameră, își făcea baie, nu era un om neîngrijit și tot timpul era atentă ca lucrurile să fie la locul lor.

Mi-a povestit tatăl ei că a fost internată la Psihiatrie, cred că s-a mutat la noi, după externare, avea un tratament de urmat, mergea la control, să vadă dacă este bine sau nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top