Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Magdalena Șerban a aflat ce soartă va avea după ce a comis o crimă la metrou

Magistrații Tribunalului București s-au pronunțat în legătură cu soarta pe care o va avea criminala de la metrou, cunoscută deja de o țară întreagă, Magdalena Șerban.

Aceasta va rămâne încă 30 de zile în arest preventiv, conform deciziei luate de judecători. Femeia, prin avocatul ei, a contestat decizia inițială de arestare preventivă, însă magistrații au respins imediat solicitarea, conform ziarului Adevărul.

Magdalena Șerban își ispășește pedeapsa preventivă la Penitenciarul Jilava, unde urmează să fie expertizată psihiatric.

Femeia a amenințat după gratii mai multe persoane, printre care și gardieni, după ce a împins-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, în fața trenului în stația de metrou Dristor 1.

Noi acuzații pentru Magdalena Șerban

Magdalena Șerban primește noi acuzații după crima de la metrou. Mama unei fete a declarat pentru un site monden că femeia care a îngrozit Bucureștiul nu era la prima abatere de acest timp.

„Am văzut faţa criminalei de la metrou şi sunt într-un şoc. Fetiţa mea a fost agresată anul trecut la Mall Băneasa de această individă, a primit un pumn în piept.

Ţin minte că eu am făcut criză de isterie acolo, am întrebat ce s-a întâmplat. A lovit-o puternic în piept şi şi-a luat aşa o faţă de nevinovată.

Avea o privire pierdută şi a dispărut până să chem eu bodyguarzii. A pozat aşa, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ce-avem cu ea, a fost (n.r.- atacul) din senin. Ţin minte că i-am văzut faţa perfect, sunt neom.

Dacă se face anchetă şi se cer imagini de la Mall Băneasa, s-a întâmplat chiar pe colţ, la Starbucks. Sigur poate fi recunoscută foarte uşor.

M-am speriat foarte tare, am fost contrariată atunci, mult timp m-am gândit la treaba asta, pentru că eu am oprit-o, am ţipat la ea, am prins-o de umăr să o ţin în loc. Am fost contrariată de ce ea nu a ripostat deloc, de ce nu a zis măcar: «Ce-aveţi, doamnă» sau «Ce s-a întâmplat?».

O faţă aşa de mută, s-a uitat la mine, a lăsat capul în jos şi pe urmă nu ştiu, a dispărut când eu m-am aplecat la fetiţă, că fetiţa s-a lăsat de mijloc în jos şi a ţipat la mine: «Mama!».

Am întrebat-o (n.r.- pe Magdalena Şerban): «Ce înseamnă asta, de ce ai făcut treaba asta?». Atunci ea s-a uitat la mine, îi văd faţa perfect, cum s-a uitat la mine, a lăsat capul într-o parte şi a trecut mai departe când m-am întors eu să ţip la bodyguarzi.

Era (n.r.- fiica ei) între mine şi prietena mea şi ieşeam din mall, chiar la colţ la Starbucks. Şi ea (n.r.- Magdalena Şerban) de după colţ de la Starbucks, cum erau canapelele alea înainte, a trecut şi, ca şi cum ar fi făcut o piruetă, şi-a luat vânt şi i-a dat cu pumnul în piept fetei. Fata s-a lăsat de mijloc în jos şi a ţipat la mine: «Mama!». M-au trecut toţi fiorii!

Fetiţa anul trecut era în clasa a 9-a, avea o statură medie. Prietena mea a încercat să mă liniştească: «Hai lasă, linişteşte-te, o fi fost o greşeală», că eu ţipam la bodyguard, bodyguard-ul era înspre uşă şi nu ne vedea, nu făcea niciun pas înspre noi. CITEȘTE CONTINUAREA ÎNFIORĂTOARE AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top