Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Randurile unei FEMEI NEIUBITE: Voi, cele care ma judecati, ati simtit vreodata dragostea?

Claudia traieste o poveste de dragoste neimpartasita. Lumea o judeca pentru ca ii permite foarte multe lucruri partenerului. Ea insa are motivele ei: „In sufletul meu nu pot sa comand nici eu”, isi incepe relatarea tanara constanteanca.

Iata mai jos cum vede o femeie neiubita dragostea:

„Sunt o tanara ca oricare alta si iubesc. Iubesc de simt ca imi sar capacele. Prietenii si rudele mele ma judeca pentru ca iubesc. Eu sunt convinsa ca ele nu au simtit niciodata dragostea, doar se falesc cu ea. Mai mult, sunt convinsa ca nici prietenele mele nu sunt atat de fericite. Azi m-am decis sa scriu cum ma simt eu, o femeie neiubita insa cu multa capacitate de a oferi tandrete, gingasie, iubire.

Sunt atat de proasta incat mi-as da doua palmi, daca as putea. Insa, in sufletul meu nu pot sa comand nici eu. Radu sta cu mine de cateva luni. L-am prins cu altele si ma doare. Ma doare si acum, dar nu pot sa il las. Psihologul mi-a spus ca sunt obsedata dar cu siguranta nici el nu a simtit vreodata dragostea adevarata.

CITESTE SI: SCRISOARE DISPERATA: Ne-am despartit de la un LIKE pe Facebook. Oare am gresit?

Fiecare prin care ma ignora ma face sa il doresc tot mai mult. Voi, cele care ma judecati, stiti ce simte o femeie care are langa ea barbatul vietii sale dar de partea cealalta parca e un cavou rece? Stiti ce ma doare cel mai tare? Faptul ca sunt constienta cat de mult rau imi face relatia asta, dar, totusi, sper ca ma va primi mai mult decat ca pe o colega de apartament.

El imi spune adesea ca tine la mine dar nicioata nu o face privindu-ma in ochi. In momentul in care imi zice blazat ‘Si eu te iubesc’ (Acest „si eu” ma sfasie pentru ca vine de fiecare data dupa ce eu sunt cea care zice prima ca il iubesc) e ca si cum m-ar fi aruncat intr-o prapastie unde ma face sa imi vad toate defectele si sa imi simt frustrarile asa cum imi simt oasele cand ma dor.

dragostea - 12082015 - 3

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

Este cumplit sa stai intr-o relatie in care nu esti iubit. Iar eu in continuare sper. Voi ma puteti judeca pentru ca nu rup pisica in doua… In momentul in care nu voi mai iubi, voi iesi din aceasta relatie daunatoare. Pana atunci insa, iubesc. Iubesc ca proasta. Asa e dragostea ”

Sursa foto: huffingtonpost.com, attractingjoyu.com

3 Comments

3 Comments

  1. Vio

    2015-08-21T08:17:00+03:00 at 2015-08-21T08:17:00+03:00

    Citind aceasta poveste am avut impresia ca le scriu chiar eu.Stiu ce inseamna sa iubesti si sa nu fii iubit.Doare al naibii de rau.!

  2. Emy

    2015-09-22T19:05:11+03:00 at 2015-09-22T19:05:11+03:00

    Exact , păcat ca cei care se prefac ca iubesc țin pe cealaltă persoană legată de ei , in loc sa le dea drumul spunând adevarul , ei mint si distrug viața celui ce are iubire de oferit???

  3. Emy

    2015-09-22T19:08:03+03:00 at 2015-09-22T19:08:03+03:00

    Cei care țin legate persoanele din viața lor de ei ; desi ei nu le iubesc , acestia gresesc amarnic?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top