Connect with us

Revistateo.ro

Radu Valcan si Adela Popescu se casatoresc

Stiri

Radu Valcan si Adela Popescu se casatoresc

Radu Valcan si Adela Popescu au declarat astazi, in premiera la Teo show, ca urmeaza sa se casatoreasca.

Cererea in casatorie a venit in urma cu cateva zile, cand Radu a dus-o pe Adela Popescu, in Bulgaria, la Ruse pe motiv ca ar fi gasit acolo niste produse pe care Adela si le dorea.

Ajunsi in orasul care le-a unit dragostea, Radu Valcan a facut pasul pe mare si a cerut-o pe Adela Popescu in casatorie.

„E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. :))) Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate.

Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu.

Suntem fericiti si am vrut sa stiti. Poate intr-o zi o sa va spun toata povestea saptamanii de dinaintea momentului care este absolut savuroasa, credeti-ma! Stati sa-mi treaca euforia si ma pun pe scris. Ps: Fotografia e de la fata locului. Nu e prea artistica, dar e adevarata si surprinde emotia in stare pura!”, a declarat Adela Popescu pe blogul sau.

„Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodata este faptul ca, inca de la inceput, am stiut, cumva, ca vom ajunge in acest moment. Unul plin de emotie, in stare pura cum a zis ea. Este o noua etapa, o treapta pe care urcam mai maturi. Sunt emotii pe care am vrut sa le impartasim cu voi.”, spune Radu pe blogul sau.

Echipa TEO le ureaza celor doi CASA DE PIATRA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top