Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Radu Opaina: „Nu va puneti repartitoare”

Radu Opaina: „Nu va puneti repartitoare”

Pretul la energia termica este intr-o continua crestere.

Romanii vor fi nevoiti sa plateasca pentru un apartament de 4 camere, 1000 de lei pentru intretinere.

Radu Opaina: „Nu va puneti repartitoare”. Asta, in conditiile in care primariile renunta la subventii, obligati fiind de normele Uniunii Europene.

Multi dintre noi probabil se gandesc la alternativa trecerii la centralele termice. Insa, autoritatile ne dau inca o veste rea, pretul gazelor ar putea creste pana la 70%.

Nici repartitoarele nu sunt o solutie, Radu Opaina afirma ca, reclamele de promovare a repartitoarelor sunt neadevarate.

Radu Opaina: „Nu va puneti repartitoare”. Putem ajunge ori sa stam in frig si sa platim mai putin, ori pentru un confort cu repartitor pe calorifer, sa platim mai mult ca si atunci cand nu le aveam.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcela

    2009-05-16T12:23:07+03:00 at 2009-05-16T12:23:07+03:00

    vreau sa stiu de ce nu se respecta totusi legea privind aceste repartitoare. In lege, la modul de calcul nu este inclus tipul caloriferului, adica fonta , aluminiu, tabla etc. iar cei de la Dr. Tr. Severin , fiindca eu am calorifere de fonta si alti vecini de tabla imi inmultesc cu 3 consumul inregistrat de repartiror. Din aceasta cauza, am ajuns sa stau cu ele la zero si sa folosesc aeroterma. am platit anul trecut pentru o luna de frig 353 lei la nici trei sute de puncte. Ce pot sa fac? Am sesizat si OPC-ul , care , fara sa cunoasca legea, mi-au raspuns ca este foarte corect calculat. Ma intreb de ce, pentru ca , atunci cind este contorizata energia electrica nu are importanta ce fel de bec folosesc eu sau vecinii ci conteaza consmul inregistrat de contor. Poate interveniti dvs. Firma de repartitoare este TECHEM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top