Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă dacă pui oțet de mere într-un vas. Motivul este incredibil. De asemenea, oțetul te poate ajuta să scapi de mai multe probleme.

Stil de viata

Pune oțet de mere într-un vas și lasă-l în casă. Motivul este incredibil

Oțetul de mere aduce numeroase beneficii sănătății. Însă, poate fi folosit și pentru a curăța diferite obiecte din casă. Află despre ce este vorba și ce se întâmplă dacă pui oțet de mere într-un vas.

Motivul incredibil pentru care e bine să pui oțet de mere într-un vas și să-l lași în casă

Oțetul de mere are o concentrație mai slabă de acid acetic comparativ cu oțetul de vin. De aceea poate fi folosit și pentru diferite treburi casnice.

Dacă aveți muște în casă, atunci puteți scăpa de ele cu ușurință cu ajutorul oțetului de mere. Turnați oțet într-un vas, după acre acoperiți-l cu o folie de plastic. După aceea faceți câteva găuri în folie. Muștele vor intra în acea capcană, dar nu vor mai putea să iasă.

Pentru a desfunda scurgerea, puteți apela la o soluție făcută din oțet de mere și bicarbonat de sodiu. Este bine să turnați în scurgere o jumătate de ceașcă de bicadbonat. După aceea, turnați și o cană de oțet de mere. Tto ce trebuie să faceți apoi este să folosiți apa caldă pentru a desfunda scurgerea.

Oțetul poate îndepărta urmele lăsate de banda autocolantă pe diferite suprafețe. Pueți-l pe acea suprafață pentru cțteva secunde. Apoi ștergeți bine suprafața aceea, iar urmele vor dispărea.

Pentru a scăpa de mirosul neplăcut al coșului de gunoi, tot ce trebuie să faceți este să puneți ăn coș o felie de pține, peste care să adăugați puțin oțet. Lăsați-l pțnă în ziua următoare.

Ați putea încerca să preparați acasă propria soluție pentru curățat, folosind oțetul de mere. Aveți nevoie de o sticlă cu pulverizator. Puneți în sticlă 1/3 de oțet, restul apă și câteva picături de detergent de vase. Cu acest amestec puteți curăța baia și bucătăria.

Pentru hainele șifonate puteți folosi, de asemenea, oțetul de mere. Într-o sticlă cu pulverizator se va pune o parte de oțet de mere, peste care se adaugă trei părți de apă. Puneți hainele șifonate pe umeraș, după care pulverizați amestecul. După ce se vor usca, acestea nu vor mai fi șifonate.

Articole pe aceeași temă:

Cum poti folosi otet in gradina

Leacuri cu otet de mere

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top