Connect with us

Revistateo.ro

PROVOCAREA ANULUI: Teo Trandafir la volan

Inedit

PROVOCAREA ANULUI: Teo Trandafir la volan

Teo Trandafir a fost provocata de echipa WowBIZ in luna aprilie sa urce la volan pentru a-si invinge fobia de condus. Astazi am dezbatut la TEO SHOW subiectul femeilor la volan si am avut ocazia s-o vedem pe TEO la bordul unei masini.

Cum a reactionat, cum s-a descurcat si ce parere a avut TEO dupa ce a condus o masina, puteti vedea in materialul vieo de mai jos.

Teo are carnet inca din anul 2009, dar nu a prea condus o masina pentru ca ii este teama. „M-a programat la scoala de soferi la un instructor INCREDIBIL care m-a asigurat ca totul va fi bine (o groaza de cunoscuti au luat carnetul din prima dupa scoala facuta cu el), am dat probele si am luat! Nici acum nu-mi vine sa cred! Am condus in Bucuresti, in afara la drum scurt, apoi la Fagaras la drum lung… si tot nu ma prea pricep. Dar abia am inceput!”, a declarat TEO.

Cel care a invatat-o pe TEO sa conduca a fost Vali Porcisteanu.

3 Comments

3 Comments

  1. Dragomara

    2014-05-22T17:25:08+03:00 at 2014-05-22T17:25:08+03:00

    Nu am auzit nicio înjurătură, deci trebuie să mai insiști! Se spune că nu știi să înjuri până nu înveți să conduci! :))

    Și eu am permis de prin 1999 sau 2000 și nu conduc pentru că nu am ce, nu îmi e teamă că am să omor pe cineva ci numai de cei care nu respectă regulile etc. cei care m-ar putea omorî la un moment dat! 🙁 Și sunt atâția în țara asta! 😀 Oricum, cât timp am făcut școala am slăbit vreo 5 kg, înainte de conducere stăteam câte 2 ore pe WC, așa emoții mă… tăiau! După ce-am luat permisul, o lună nu m-am putut uita la TV, unde când vedeam mașini mi se făcea deja rău, mă rog, aveam ce aveam cu cele roșii! 🙂

    Eu zic să mai insiști… cu Logan-ul sau cu o mașină pe care să nu regreți prea mult când ai să o lovești!! Și nimeni nu omoară pe nimeni, cu toții ne urmăm și împlinim legenda personală, vorba unui scriitor comerical, mă rog, excepție de la această regulă face numai Șerban Huidu, cel care și-a modificat, prin inconștiență și iresponsabilitate legenda personală! 😀

  2. Marcy...

    2014-05-22T19:38:44+03:00 at 2014-05-22T19:38:44+03:00

    Teo,daca nu esti in nici un fel atrasa de acest „sport”,nici nu insista!!!Eu,spre deosebire,nici macar nu am incercat sa iau carnetul…Oricum nu l-as fi folosit!!!Daca nu ma simt in stare de ceva,nu fac!!!Culmea este ca am facut o scoala de surori,pot face injectii-nu se compara!!!nu pot sa ma simt bine decat in dreapta-sau vb ta-in spatele soferului…Sotul meu glumeste mereu-d-na directoare!!!!Nu suport centua de siguranta-da!!!stiu ca gresesc!!!Probabil nu este apanajul gemenilor-suntem aceeasi zodie-tu pe 2 iunie-eu pe 29 mai…Asa ca-daca este prietenul(sotul) disponibil,de ce sa ne batem capul?Plus ca-mi place sa calatoresc cu trenul,autobuzul,microbuz-what ever!!!Deci,se poate!!!

  3. Dorina Mihaela

    2014-05-27T12:05:14+03:00 at 2014-05-27T12:05:14+03:00

    Teo daca te ajuta cu ceva pot sa iti spun ca si mie mi-a fost frica sa dau de carnet pentru ca tatal meu a murit in accident de masina.Dar am fost nevoita sa iau carnetul,asa ca mi-am luat inima in dinti si mi-am facut curaj.Am avut un instructor foarte bun,care a stiut sa ma incurajeze si sa ma faca sa am incredere in mine,si acum nu mai am nici o teama,si pot spune ca sunt dependenta de masina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top