Connect with us

Revistateo.ro

Prognoza meteo 9-11 aprilie 2016

Stiri

Prognoza meteo 9-11 aprilie 2016

Prognoza meteo 9-11 aprilie 2016: Vremea se schimba radical in acest weekend. Apar ploile si primele descarcari electrice din acest an.

Vremea in weekend va fi la fel de buna ca si pana acum. Temperaturile nu vor cobori sub 18 grade, insa, spre deosebire de zilele anterioare, ne asteapta ploi cu descarcari electrice. In anumite regiuni, in zilele de sambata (9 aprilie) si duminica (10 aprilie) temperaturile vor urca pana la 19 grade, in ciuda ploilor.

Temperaturile vor scadea cu aproape 10 grade in toata tara weekendul acesta, incadrandu-se in limitele normale ale acestei perioade. Vezi mai jos ce ne asteapta din punct de vedere climatic:

Prognoza meteo pentru Banat, Crisana si Maramures

Temperaturile vor atinge varfuri de 17-18 grade in acest weekend, si, la fel ca in toata tara, va ploua si va fi noros. In Crisana va fi ceva mai cald decat in Banat, pe oradeni si aradeni asteptandu-i temperaturi de pana la 19 grade, insa nici ei nu scapa de ploi. Zona Satmar-Maramures va suferi scaderi serioase ale temperaturilor din termometre,iar maximele atinge duminica 16 grade. Abia de marti, 12 aprilie, vremea frumoasa revine la normal, cu cer senin si putin noros in unele zone, cu valori de 19 grade.

Fenomen incredibil la Targoviste: O tornada i-a speriat pe localnici

Știi cum arată un fulger, dar un tunet? Uite fotografia-SURPRIZĂ!

Prognoza meteo pentru Oltenia si Muntenia

In Banie vremea va fi ceva mai calda in weekend, cu valori de 21 de grade sambata si 19 duminica, insa tot cu ploi. Luni si marti vor fi doua zile foarte calde in Oltenia cu 20, respectiv 24 de grade. In Bucuresti, se vor inregistra descarcari electrice luni, 11 aprilie, iar temperaturile nu vor urca mai mult de 18 grade. Abia de miercuri valorile termice revin la cele din zilele trecute, cand se vor inregistra 24 de grade.

Prognoza meteo 9-11 aprilie 2016: La Suceava va fi cel mai frig

Prognoza meteo pentru Dobrogea

Constantenii si tulcenii se vor bucura de vreme frumoasa, cu maxime de 18 si 20 de grade sambata si duminica. Ploile vor fi prezente si in aceasta zona, insa ele vor incepe cu o zi mai tarziu si vor tine trei zile (de duminica pana marti).

Prognoza meteo pentru Transilvania

Descarcarile electrice vor fi prezente si in inima Ardealului, la Cluj, in ziua de duminica, 10 aprilie. Valorile maxime in acest weekend vor fi de 19-21 grade. Transilvanenii scapa de ploi incepand cu ziua de marti, cand se vor inregistra 21 de grade.

Prognoza meteo pentru Moldova

In nordul Moldovei va fi ceva mai frumoasa. La Iasi, de exemplu, sambata vor fi 22 de grade, iar duminica 23. Ploile apar la Iasi luni si vor tine doua zile. Sucevenii, in schimb, se vor ‘bucura’ de ploi tot weekendul. In nordul Moldovei, temperaturile vor cobori luni pana la 14 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top