Connect with us

Revistateo.ro

Iustin Parvu

Stiri

Profețiile cutremurătoare ale Duhovnicul Iustin Pârvu despre România

Duhovnicul Iustin Pârvu în decursul vieții s-a referit deseori la războaie sau la destinul Europei și la soarta României.

CITEȘTE ȘI: FENOMEN UNIC LA MORMANTUL PARINTELUI IUSTIN PARVU

Iată care au fost cele mai importante profeții ale Duhovnicului Iustin Pârvu:

1. Părintele Iustin Pârvu spunea să nu ne bizuim pe nimeni în cazul unui război mondial, „Sigur că și noi vom fi implicați, pentru că statele acestea mari își protejează întotdeauna teritoriul și nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari, la ucrainiei și în alte state mai puțin însemnate în ochii lor. Ei intervin doar atunci când au un interes anume. Să nu credem că ne vrea cineva binele, să ne ocrotească pe noi vreun stat. Ei nu au niciun interes ca noi să fim independenți și puternici”, a spus Duhovnicul Justin Pârvu.

2. Iustin Pârvu a vorbit în nenumărate rânduri despre pământul pe care România, țara noastră mamă, este așezată ,, Aici s-au izbit toate forțele Răsăritului, de apărarea naturală a Carpaților răsăriteni. Aici în ’44 am fost martor ocular la cum s-au măcinat toate puterile fiarei din Răsărit până ce a venit trădarea de la Yalta și Malta. Rușii nu intrau la noi în țară dacă nu era trădarea. Ca de obicei, în toate împrejurările, cuceririle mari n-au stat în forța armelor, ci în forța trădărilor, a vânzărilor.”

3. Duhovnicul a vorbit și despre însemnătatea țării noastre pentru Europa ,, O Europă fără o Românie nu poate exista. Ortodoxia noastră românească a rămas cam singura de strajă, în splendoarea ei de demnitate și prestigiu. Așa că străjuiți bine! Neamul acesta nu și-a pierdut încă seva.”

Sursa foto: dailymotion.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top