Connect with us

Revistateo.ro

Profeții despre viitorul omenirii făcute de două fețe bisericești legendare

Inedit

Profeții despre viitorul omenirii făcute de trei fețe bisericești legendare

De-a lungul timpului, o serie de înalți ierarhi și duhovnici iubiți au făcut o serie de profeții despre viitorul omenirii. În niciuna dintre ele viitorul nu arată bine. Vă prezentăm ce credeau despre viitor părintele Elpidie și Sfântul Nicolae Velimirovici.

Părintele Elpidie și Sfântul Nicolae Velimirovici au făcut o serie de profeții despre ce se va întâmpla cu lumea. Elpidie spunea că vom vedea lucruri pe pământ și în cer care ne vor ului. Acesta a prezis și schimbarea radicală a vremii, căci „natura se va răzvrăti”. Conform clarviziunilor acestuia, vor avea loc cataclisme naturale fără precedent, furtuni ciudate și o serie de alte fenomene nemaivăzute.

Nicolae Velimirovici a profețit inclusiv folosirea armelor chimice împotriva oamenilor, căci vremea și lumea se va îndrăci. „…toate mijloacele infernale de ucidere, torturare și siluire a oamenilor, animalelor, ființelor și făpturilor. Iar ca o încununare a tuturor acestora va veni ultima și suprema invenție a civilizației latino-teutonice: putoarea! Adică gazele puturoase, aruncate asupra potrivnicului și patriei lui din cele mai felurite arme și în cele mai felurite compoziții”, spunea Sfântul în profețiile sale.

Viziunile Starețului Antonie. Cum va arăta Apocalipsa

„Despre ce scriu Evangheliştii? Ei vorbesc despre sărăcirea spirituală a oamenilor. Aceasta deja nici sărăcire nu mai poate fi numită, e un fel de îndrăcire a omenirii.

CITEȘTE ȘI: Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii

CITEȘTE ȘI: Profetia clarvazatoarei Baba Vanga care s-ar putea adeveri in curand

Pentru că ele, duhurile căzute, sunt purtătoare ale tuturor viciilor: mândria, beţia, desfrânarea, iubirea de arginţi, setea de putere, ateismul. Şi de acum, ca urmare a acestora – catastrofele terestre, cutremurele de pământ, arătări cereşti înfricoşătoare, boli necunoscute, războaie şi altele. Distrugerea spiritualităţii va duce la pieirea vieţii pe pământ”, a scris Antonie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top