Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Produse de frumusețe pe care trebuie să le arunci din baie

Produse de frumusețe pe care trebuie să le arunci din baie:

1. CREMA HIDRATANTĂ
Dermatologul Cecilia Orlandi susține că cele mai multe creme hidratante trebuie păstrate cu o atenție specială. O dată deschise, termenul de valabilitate se înjumătățește, iar dacă acestea sunt ținute în cel mai umed loc din baie, pot deveni apoase și expiră mult mai repede.

CITEȘTE ȘI: 5 RITUALURI DE FRUMUSEȚE CARE TE ÎMBĂTRÂNESC
2. MAȘINĂRIILE DEPILATOARE
Dacă folosești aparate de depilat sau lame de ras pentru așa ceva, nu le lăsa în niciun caz în zona chiuvetei sau pe rafturi. Pe acestea se pot depune o serie de bacterii care îți vor dăuna sănătății.

3. EXFOLIANTELE
Creme exfoliante trebuie păstrate la loc umbros, însă nu umed. Trebuie să le arunci imediat din baie atunci când descoperi o decolorare a acestora și formarea ciupercilor. Încearcă să achiziționezi creme exfoliante de mărime mică, pentru că acestea sunt cel mai bine conservate. De asemenea, verifică dacă se închide bine capacul și nu pot pătrunde bacteriile.

4. BURETELE DE BAIE
Buretele de baie nu trebuie să stea în baie mai mult de 14 zile. Chiar dacă intră mereu în contact cu apa sau este spălat cu săpunul, acesta va păstra din bacteriile acumulate de-a lungul unei zile. În plus, dacă folosești frecvent buretele de baie este bine să îl schimbi des deoarece se deteriorează.

5. FONDUL DE TEN
Pentru fondul de ten ai nevoie de o trusă specială pe care cel mai bine ar fi s-o ții în dulăpior, la întuneric. Nu lăsa fondul de ten sau pudra de față pe chiuvetă: se umezesc și pot mucegăi în doar câteva zile. În plus, vor fi pline de apă, distrugându-le astfel menirea de a te face frumoasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top