Connect with us

Revistateo.ro

Probleme sexuale la barbati care anunta boli grave

Stiri

Probleme sexuale la barbati care anunta boli grave

Anumite probleme sexuale la barbati nu trebuie analizate doar din perspectiva psiho-afectiva. Unele simptome pot anunta instalarea pe tacute a unor boli grave care nu par a avea nicio legatura cu organul genital masculin.

1. EJACULAREA PRECOCE

Barbatul care ejaculeaza foarte repede nu are doar o problema de natura psihologica. Stresul poate duce la aceasta problema sexuala, insa nu este singurul factor care il face sa isi termine treaba inainte de vreme.

Ejacularea prematura poate fi un simptom al hipertiroidismului. Functionarea defectuoasa a tiroidei se poate manifesta prin stare de excitare crescuta in mod permanent, stres si inclusiv ejaculare prematura.

Lucruri ciudate care se pot intampla dupa ce faci sex

De ce ESTE BINE sa nu faci sex o perioada

2. EJACULAREA DUREROASA

Anumiti barbati simt o durere asemanatoare intepaturii unui ac in momentul in care au orgasm. Aceasta ejaculare dureroasa poate da un semnal de alarma in legatura cu felul in care functioneaza organismul.

Boala pe care o anunta ejacularea deranjanta poate fi prostatita sau disfunctionalitatea unui muschi. Durerea organului genital masculin in timpul orgasmului este echivalentul vulvodiniei la femei. De asemenea, inflamarea prostatei poate provoca dureri la scurgerea spermei prin orificiul organului sexual.

Afla care sunt celelalte doua boli anuntate de problemele sexuale la barbati pe HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top