Connect with us

Revistateo.ro

Probleme pe care le poţi avea după ce slăbeşti

Stiri

Probleme pe care le poţi avea după ce slăbeşti

Probleme pe care le poţi avea după ce slăbeşti:

Inelele sunt prea mari. Ai depus mult efort pentru a slăbi, iar asta se vede cu ochiul liber. Cu toate astea, acum ai o altă problemă: nu mai poţi purta inelele de altădată pentru că îţi ies de pe degete. Ar trebui să iei în calcul şi acest aspect atunci când renunţi la câteva kilograme şi să te interesezi din timp unde le poţi micşora.

CITEŞTE ŞI: Dieta cu SUC DE PĂTRUNJEL. Trebuie să o încerci!

Kilograme mai puţine, sutiene noi. Din păcate, cel mai mare dezavantaj fizic atunci când reuşeşti să slăbeşti este acela că peirzi şi din grăsimea de pe sâni, iar aceştia vor deveni mai mici şi uşor lăsaţi. Ia în calcul şi o sesiune de shopping, prilej cu care să-ţi cumperi sutiene noi, mai mici cu un număr.

Haine mai mici. Dacă pe vremea când aveai acele kilograme în plus credeai că este greu să-ţi găseşti îmbrăcăminte pe măsura ta, de data asta este posibil să-ţi fie şi mai greu. Asta pentru că, deşi ai slăbit câteva kilograme bune, mintea ta percepe corpul la fel şi vei ajunge să probezi haine tot mari, care acum te vor dezavantaja.

Incălţăminte nouă. La fel ca în cazul inelelor, este posibil să realizezi că ai nevoie şi de încălţări noi, asta pentru că s-ar putea ca pantofii vechi sa-ţi iasă acum din picior. Drept urmare, trece şi asta pe următoarea listă de cumpărături.

Este posibil să nu te mai atragă dulciurile. De unde o asemenea minune, ai spune. Ei bine, după orice dietă, mai ales una drastică, organismul tău nu va mai cere atât de multă mâncare şi este posibil să descoperi că un măr este tot ce ai nevoie şi nu o prăjitură sau ciocolată, alimente pe care le-ai dat deoparte în timpul regimului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top