Connect with us

Revistateo.ro

Printul Harry a facut o marturisire emotionanta la circa 20 de ani de la moartea printesei Diana, mama sa naturala.

Stiri

Printul Harry, marturisire la aproape 20 de ani de la moartea Printesei Diana

Pe 31 august 2017, se vor împlini 20 de ani de la tragicul accident rutier din Paris, în care a murit Prințesa Diana. După aproape două decenii, prințul Harry, fiul mai mic al Dianei, vorbește despre efectul pe care pierderea mamei la doar 12 ani, l-a avut asupra lui.

Prințul Harry, considerat a fi rebelul Casei Regale britanice, nu a fost niciodată foarte deschis în a vorbi despre momentul extrem de dureros al dispariției mamei sale. În acel moment, Harry avea doar 12 ani iar fratele său mai mare, William, avea 15 ani.

Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, prințul Harry a vorbit despre moartea mamei sale într-un documentar realizat pentru a marca zece ani de existență a societății caritabile Sentebale, din Lesotho, pe care a înființat-o în memoria mamei sale.

Harry a recunoscut că influența puternică a celei care i-a dat viața, a fost motivul pentru care a ales să se implice în acte caritabile în Africa. Prințesa Diana a fost recunoscută în timpul vieții pentru dedicare de care a dat dovadă în actele umanitare pe care le-a întreprins pe continentul african.

Citește și: Iata ce mesaj i-a lasat PRINTESA DIANA fiului ei cu putin timp inainte sa moara!

Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, admite că nu a reușit niciodată să înfrunte cu adevărat momentul morții mamei sale și a ales mai degrabă să își îngroape emoțiile.

Prințul Harry: „Acum văd viața într-un mod diferit”

„De fapt, niciodată nu am acceptat ceea ce s-a întâmplat (moartea Dianei n.r.). Este vorba despre multe emoții îngropate. Pentru o bună parte din viața mea,..Citește continuarea pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top