Connect with us

Revistateo.ro

Prințul Harry, ÎNDRĂGOSTIT! Vezi cum arată iubita lui!

Stiri

Prințul Harry, ÎNDRĂGOSTIT! Vezi cum arată iubita lui!

Anastasia Plewka se pare că este noua cucerire a prințului Harry, iar presa britanică o descrie drept „modelul cu picioare kilometrice de la Palatul Buckingham”.

Anastasia Plewka, scriu ziarele, este de origine germano-poloneză dar stă în Marea Britanie unde își desfășoară activitatea de fotomodel. Prințul Harry a cunoscut-o pe Anastasia Plewka în timpul călătoriei sale la turneul de Formula 1 din Emiratele Arabe Unite, acolo unde a trăit live victoria lui Lewis Hamilton.

Harry a cunoscut-o pe nemțoaică la petrecerea de după finala Formula 1, acolo unde Hamilton a desfăcut șampania bucurându-se de victorie. Potrivit martorilor care au fost prezenți la petrecere, perechea nu s-a oprit din dansat (și erau foarte apropiați!), chicotind și simțindu-se bine toată seara.

Sursă foto: vip.de

Sursă foto: vip.de

Până acum nu a apărut nicio fotografie cu cei doi împreună, însă presa britanică scrie că prințul Harry a depășit deja suferința cauzată de despărțirea de fosta lui parteneră, Cressida Bonas. Timpul va spune dacă aceasta relație va fi una de viitor sau a fost o aventură pasageră care rămâne una din tainele amoroase din Abu Dhabi.

Sursă foto: mujerhoy.com

Sursă foto: mujerhoy.com

Sursă foto: myspace.com

Sursă foto: myspace.com

Sursă foto: blick.ch

Sursă foto: blick.ch

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top