Connect with us

Revistateo.ro

Online

Prințul Harry a dus-o pe iubita lui la mormântul Dianei. Ce s-a întâmplat acolo

Prințul Harry se va căsători în curând cu frumoasa actriță americană Meghan Markle. Înainte de a face pasul cel mare, fiul cel mic al lui Charles și-a dus logodnica la mormântul mamei sale, Prințesa Diana.

Cei doi au fost la Althorp, unde este înhumată Diana în luna noiembrie a anului trecut, iar acest lucru a ieșit la iveală abia acum în presa britanică.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi iubiți, Harry a vrut din toată inima ca Meghan să meargă cu el la mormânt.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a a vorbit pentru prima oară despre iubita lui Harry! Discursul ei a uimit întreaga lume

Însemnătatea momentului a fost foarte mare pentru Meghan care, conform surselor apropiate Casei Regale, a lăcrimat și s-a arătat extrem de emoționată.

După momentul cererii în căsătorie, Harry a afirmat într-un interviu că e sigur că dacă mama lui ar fi trăit, ar fi fost de acord cu decizia luată de a se căsători cu Meghan Markle.

Amândouă ar fi avut o relație soacră-noră strânsă, crede Harry.

Regina Elisabeta, iritată de gesturile lui Meghan

Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, a încălcat unul din cele mai importante protocoale. Surse apropiate Casei Regale Britanice spun pentru Daily Mail că Regina Elisabeta ar fi un pic dezamăgită că Meghan nu i-a ascultat sfaturile.

Meghan și Harry au apărut recent în public, iar în fața Castelului Cardiff erau adunați sute de persoane.

Frumoasa actriță a reușit să o enerveze pe Regină încălcând protocolul regal de mai multe ori într-un timp scurt.

Meghan a uitat că nu are voie să dea autografe și i-a semnat unei fetițe o felicitare. Mai mult, a dat mâna cu fanii ei uitând că își pune viața în pericol.

Actrița a făcut și selfie-uri cu un simpatizant, acesta fiind cel mai neașteptat lucru din partea unui membru al familiei Regale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top