Connect with us

Revistateo.ro

ISIS, mesaj de amenințare pentru familia regală.

Stiri

Prințul George, amenințat de ISIS! Kate Middleton și prințul William, în atenția jihadiștilor

Familia regală este în atenția ISIS. Jihadiștii au postat online o fotografie cu fiul prințului William și a lui Kate Middleton, scrie The Sun.

Jihadiștii au amenințat familia regală britcanică spunândă că nici membrii acesteia nu vor fi lăsați în pace. Mesajul a fost însoțit de o fotografie a viitorului rege pe o rețea de socializare criptată.

Familia regală trece prin clipe de groază

O imagine a prințului, care este al treilea în ordinea succesiunii la tron după prințul Charles și prințul William, a fost de asemenea distribuită pe o altă rețea de socializare alături de adresa instituției unde studiază acesta și mesajul ”școala începe devreme”.

Mesajul presupunea, de asemenea, un vers dintr-un cântec jihadist: „Când vine războiul cu cântecul gloanțelor, coborâm în neîncredere, dorind represalii”.

Experții în securitate britanici au confirmat că monitorizează serviciul de mesagerie.

Nu este prima dată când ISIS a amenințat un membru al familiei regale britanice. Luna trecută, ISIS îl amenință pe Prințul Harry într-un clip publicat online. Un luptător jihadist care se identifică drept Abu Uqayl îl amenință pe nepotul reginei Elisabeta că îi va arunca în aer elicopterul Apache.

ISIS l-a provocat pe prințul Harry, care a fost pilot de elicopter în Afganistan, să lupte împotriva jihadiștilor și i-au spsus că ”Te vom trimite pe tine și Apachul tău în focurile iadului”.

De ce poarta Kate Middleton un plasture pe mana

Ati observat ca ducesa de Cambridge, Kate Middleton, obisnuieste sa poarte un plasture pe mana? Jurnalistii britanici s-au intrebat mereu de ce apare cu el la mai toate evenimentele.

Ziaristii de la Daily Mail au observat ca Middleton poarta des un plasture pe mana. Ultima oara cand a fost vazuta cu un plasture a fost chiar de Craciun. Desi plasturele era de aceeasi culoare cu nuanta pielii, unul discret, era vizibil.

Isi face injectii sau se accidenteaza?

Jurnalistii au facut apoi o cautare in arhiva de fotografii si au observat ceva uluitor: nu era prima oara cand Kate purta plasture. Prima oara l-a purtat in anul 2008, cand iesea dintr-o discoteca. Concluzia la care au ajuns jurnalistii este ca ducesa Kate se accidenteaza foarte usor intr-o anumita zona a mainii, iar de multe ori poarta leucoplastul pentru preventie.

Kate Middleton este recunoscuta drept un icon pentru lumea modei. Este o exponenta a elegantei si a bunului gust. Apare mereu cu manichiura perfecta si este intotdeauna cu zambetul pe buze. Despre purtarea plasturelui s-au facut numeroase speculatii. Unii spun ca ar ascunde zgarieturile de la o felina, insa nimeni nu stie daca ducesa tine pisici in casa.

„Orice e posibil. Sotia mea poarta plasture cand gateste pentru ca se taie destul de des cu cutitul in aceeasi zona”, scrie unul din cititorii site-ului Daily Mail. Sa fie aceasta explicatia? Un alt cititor sustine ca ducesa isi acopera mana pentru ca isi face injectie cu insulina, aceasta avand diabet zaharat de tip 1. Un alt comentator il contrazice spunand ca aceste injectii nu se fac in maini.

Oricare ar fi adevarul, cert este ca plasturele lui Kate a devenit celebru in ultimele zile. Toata lumea comenteaza ce ascunde sotia printului William. Tu ce parere ai?

CITESTE SI: Kate a purtat din nou tiara Printesei Diana

Kate Middleton a facut un gest impresionant in memoria printesei Diana. Ducesa de Cambridge a purtat tiara Dianei la o receptie diplomatica anuala de la Palatul Buckingham. Este pentru a doua oara cand poarta aceeasi coronita cu care se afisa Printesa Diana la evenimentele princiare.

Un gest in memoria Printesei Diana

Evenimentul de la Palatul Buckingham a reunit toata familia regala britanica. Barbatii au purtat uniforme speciale, iar femeile rochii de gala impodobite. Ducesa Kate s-a remarcat printr-o rochie rosie, iar pe cap purta tiara Printesei Diana.

Jurnalistii britanici sustin ca ducesa de Cambridge a facut asta in semn de respect pentru tot ce a insemnat Printesa Diana pentru Casa Regala. Gestul l-a emotionat pe Printul William, fiul regretatei printese a inimilor.

Tiara cu diamante si perle face parte din colectia reginei. Coronita a fost cadoul de nunta al Reginei Elisabeta pentru regretata Printesa Diana si una dintre bijuteriile preferate ale acesteia.

Moartea printesei Diana a socat pe toata lumea

Printesa Diana a murit pe 31 august 1997, intr-un accident de masina in Paris. Diana si iubitul ei Dodi au zburat din Sardinia spre Paris. Printesa inimilor urma sa se intoarca la Palatul Kensington in dimineata urmatoare, dupa o noapte petrecuta la vila lui Dodi din Paris.

Diana si Dodi au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris inainte cu o zi de tragedie. Cei doi au vrut sa evite paparazzii care ii urmareau, iar Dodi i-a spus soferului sa aduca masina inapoi la vila sa.

Noul sofer din garda personala urma sa fie Henri Paul, despre care au aparut numeroase speculatii dupa ce Diana a murit in accidentul din tunelul parizian Pont de l’Alma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top