Connect with us

Revistateo.ro

Primul mesaj al lui ANDREI GALUT dupa tragedia din COLECTIV „Acum avem inca 63 de motive sa luptam!” VIDEO

Inedit

Primul mesaj al lui ANDREI GALUT dupa tragedia din COLECTIV: „Acum avem inca 63 de motive sa luptam!” VIDEO

La trei luni de la tragedia din Colectiv, solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a transmis primul mesaj public. Tanarul nu a facut-o in mod direct, ci printr-un intermediar, in cadrul Galei Metalhead Awards.

Vlad Busca, reprezentant al casei de discuri a formatiei, a citit mesajul lui Andrei Galut, in cadrul Galei Metalhead Awards, unde trupa Goodbye to Gravity a fost distinsa cu premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

„Cei care m-au cunoscut stiu cat de mult ne-ar fi placut sa stam in fata voastra acum, dar nu a fost sa fie asa. Stiu ca tot s-a discutat despre acel eveniment si nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente in care primesti o palma crunta de la viata, care te pune la pamant, iti intuneca visele si ti-i rapeste pe cei dragi, fara motiv si fara ezitare. Asta a insemnat Colectiv pentru mine si sute de alti oameni minunati, care s-au alaturat pe 30 octombrie sa sarbatorim impreuna lansarea albumului Mantras of War.

Acum avem inca 63 de motive sa luptam, sa purtam in continuare razboaiele noastre interioare sau nu, sa tinem capul sus, atat pentru noi, cat si pentru ei. Va multumesc tuturor, celor care apreciaza si cred in visul numit Goodbye to Gravity! Sa ne vedem sanatosi si la cat mai multe concerte! Andrei”, a fost mesajul solistului Goodbye to Gravity.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top