Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 2-8 octombrie 2017. E o săptămână plină de încărcătură afectivă pentru majoritatea semnelor zodiacale. Ce pățesc Leii.

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 31 octombrie – 6 noiembrie 2016. O lume apune, alta rasare

Previziuni karmice 31 octombrie – 6 noiembrie 2016: Incepe schimbarea. Puzzle-ul vietii devine din ce in ce mai greu de facut pentru cele mai multe zodii. O lume a ideilor apune, alta rasare.

In perioada 31 octombrie – 6 noiembrie 2016, nevoia de schimbare devine mai puternica aproape ca niciodata. E o saptamana in care fiecare semn zodiacal trebuie sa isi recunoasca greselile, sa faca un pas in spate, sa caute remedii sanatoase pentru suferintele lor si nu alungirea amagirii.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile par a se opri. E ca si cum timpul va sta in loc. Va fi o bezna cumplita si o teama de nou. Imaginati-va ca mintea voastra va suferi un restart. Ca toate provocarile si amintirile de altadata se vor sterge pentru a le face loc celor ce se pregatesc sa vina. Despre asta e vorba in perioada ce vine.

Previziuni karmice 31 octombrie – 6 noiembrie 2016

ZODIILE DE AER

BALANTA – Apar momente extrem de importante in familie. Te vei reuni cu cei dragi si veti dezbate problemele care v-au tinut la distanta, acele blocaje fata de care nu ati stiut cum sa reactionati. Au fost clipe grele pe care e timpul sa le discutati in cel mai sincer mod.

GEMENI – Restart! Restart si din nou restart! Nu ai alta solutie in aceste momente. Zilele de 2, 3 si 4 noiembrie te cheama la meditare. Citeste, invata, mira-te si dezmira-te pentru ca numai asa cu ochii acestia, de copil, vei putea cuceri lumea definitiv.

VARSATOR – Ritmul in care muncesti se va schimba complet si nu pentru ca iti doresti tu neaparat, ci pentru ca asteptarile in ceea ce te priveste vor creste considerabil.

Vei avea ocazia sa le demonstrezi celor din jur ca esti capabil sa invingi si timpul. Iese din tine o adevarata masinarie de facut bani si e bine sa profiti de aceasta energie regenerabila cu care te cadorisesc astrele.

CITESTE SI: Zodiile care isi schimba viata cu 180 de grade in 2017

ZODIILE DE PAMANT

FECIOARA – Cine-a zis ca esti o persoana care pune foarte mare pret pe detalii si uita lucrurile esentiale in viata s-ar putea sa aiba o surpriza in perioada urmatoare. Iti dezvalui latura emotionala, sensibilitatea, acea binevointa aproape samariteana.

CAPRICORN – Incepi o noua viata, pornesti pe un nou traseu profesional. Nu trebuie sa te panichezi de ceea ce iti rezerva viitorul, mai ales ca nu esti genul de persoana care sa se teama de nou.

TAUR – Saptamana va fi linistita. Se asterne o pace sufleteasca si vei vedea lumea numai cu ochi bune. E nevoie si de oameni care sa vada partea plina a paharului.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top