Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017. Saptamana debuteaza cu un Venus aflat in miscare aparent retrograda. Urmatoarele 7 zile vor fi pline de provocari. Vor iesi la iveala o serie de aspecte mai ales pentru zodiile de pamant. Venus retrograd activeaza calea aurie, o noua sursa de energie revitalizanta.

Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Nativii zodiei Gemeni vor fi usor tulburati de criticile pe care le vor primi din partea colegilor de munca sau a rudelor. Venus in miscare aparent retrograda ii determina sa isi schimbe complet atitudinea vizavi de felul in care vor sa actioneze pentru viitorul lor.

BALANTA – Nativii zodiei Balanta au parte de momente extrem de interesante din toate punctele de vedere. Vor descoperi motivele pentru care merita sa inceapa o noua relatie de iubire. Vor renaste din propria cenusa precum pasarea Phoenix.

VARSATOR – Varsatorii trebuie sa isi tempereze pornirile. Se pot isca discutii in contradictoriu cu familia si au mult de pierdut. E o saptamana in care problemele se vor inmulti.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Fiorii primaverii ii cuprind pe nativii Berbec. Persoanele nascute in aceasta zodie de foc pornesc cu incredere pe calea aurie, o noua dimensiune spirituala care ii motiveaza sa isi puna planurile in aplicare.

CITESTE SI: Cum stai cu dragostea in luna aprilie, in functie de zodie

LEU – Din punct de vedere energetic si karmic, calea aurie poate fi bulversanta pentru Lei. Au parte de tot felul de momente conflictuale din cauza dozei nelimitate de narcisism cu care ii trateaza pe ceilalti.

SAGETATOR – Nativii Sagetator s-ar putea sa se mute intr-o alta tara, sa isi schimbe complet viata. E a miliarda schimbare, restartare in care acesti nativi cred. De data aceasta ar putea iesi totul bine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top