Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 24-30 octombrie 2016

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 24-30 octombrie 2016. Mercur in Scorpion

Va fi o saptamana plina de evenimente spectaculoase. Zodia Scorpion va fi vedeta acestei saptamani, iar aceasta veste nu este neaparat buna pentru acest nativ. Mercur intra in zodia de apa pe 24 octombrie, iar acest lucru produce o serie de efecte karmice.

Previziuni karmice 24-30 octombrie 2016 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE APA:

SCORPION – Apar multe blocaje in drumul tau spre succes. Te vei confrunta cu multe usi inchise, iar pe unele, chiar daca vei reusi sa le deschizi, vei descoperi ca nu se afla nimic in spatele lor. Va fi o saptamana plina de provocari si de nervi, mai ales daca ai de finalizat anumite situatii contractuale.

RAC – Sensibilitatea ta va fi accentuata mai ales in zilele de joi, vineri si sambata, cand apar in viata ta o serie de examene importanta. Va trebui sa iti cureti sufletul de toate energiile negative care te vor inconjura.

PESTI – Nici tu nu vei inota in ape tocmai linistite. Se tulbura totul in calea ta si vei avea parte de o serie de momente decisive. Unii vor face alegerile in locul tau, iar in alte situatii va trebui sa fii extrem de atent pentru a nu pierde norocul printre degete.

ZODIILE DE AER:

BALANTA – Saptamana este benefica daca te afli pe bancile scoli sau urmezi programe de reprofesionalizare. Acumulezi o serie de informatii importante. Vei avea parte de intalniri importante.

GEMENI – Problemele cu banii se vor acutiza spre final de luna. Te vei trezi ca ai de platit anumite sume despre care nu doar ca nu aveai habar, dar nici prin cap nu iti trecea sa te gandesti la ele, mai ales avand in vedere faptul ca esti o persoana destul de circumspecta cand vine vorba de bani.

VARSATOR – Nimic nu va mai fi ce a fost. Vei avea parte de o serie de surprize neplacute la locul de munca, iar asta te va determina sa iei niste masuri dure. Unele dintre decizii s-ar putea sa ii surprinda pe cei din jur.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top