Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 24-30 aprilie 2017. Săptămână decisivă pentru zodii

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 24-30 aprilie 2017. Săptămână decisivă pentru zodii

Previziuni karmice 24-30 aprilie 2017. Săptămâna este marcată de evenimente neașteptate. Multe zodii vor tăia răul de la rădăcină și vor începe o nouă viață.

Previziuni karmice 24-30 aprilie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT

Pe 26 aprilie, la ora 15, se va produce Luna Nouă în Taur. Acest eveniment astrologic aduce multă neliniște în rândul acestor nativi. Vor deveni extrem de vulnerabili la schimbările neanunțate, schimbări care îi vor lovi din toate părțile.

Fecioarele vor fi logice, pragmatice, mai raționale ca niciodată. Vor fi pregătite să riposteze cu opinii bine argumentate. Îi vor uimi pe cei din jur și pot avea câștig de cauză într-o situație stringentă de la locul de muncă.

Capricornii vor trăi momente confuze, vor deveni sensibili, irascibili, greu de abordat. E recomandat pentru acești nativi să nu iasă în mulțime dat fiind felul în care se prezintă situația lor emoțională.

CITESTE SI: Horoscop mayas primavara 2017

ZODIILE DE AER

Gemenii beneficiază de cea mai importantă schimbare în sectorul astrologic. Nodurile nordice vor părăsi axa Fecioară/Pești pe 28 aprilie și vor intra pe axa Leu/Vărsător. Gemenii devin mai creativi în urma acestei schimbări și mai sinceri cu ei înșiși.

Balanțele pot ceda nervos în orice zi a săptămânii. Urmează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar pentru ele.

Vărsătorii au parte de protecție divină, iar din 28 aprilie se vor remarca din toate punctele de vedere. Nu e exclus să guste din șampania celebrității.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top