Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 20-26 februarie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 20-26 februarie 2017

Previziuni karmice 20-26 februarie 2017. Finalul de luna se anunta unul imprevizibil pentru majoritatea semnelor zodiacale. Exista si cateva certitudini, iar acestea nu sunt tocmai cele mai placute.

Previziuni karmice 20-26 februarie 2017

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Nativii zodiei Gemeni se confrunta cu cateva situatii juridice nemaintalnite. Vor fi nevoiti sa faca diferenta intre imoralitate si ilegalitate.

BALANTA – Balantele trebuie sa depaseasca blocajele care tin de relatia cu cei dragi, in special cu rudele apropiate. Nu pot continua nimic daca nu au sufletul impacat, daca nu ingroapa securea razboiului.

VARSATOR – Nici Varsatorii nu au un sfarsit de luna prietenos. Conflictele interioare se multiplica. Trebuie sa isi raspunda unor intrebari complicate.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Cu toate ca au evitat cat se poate de mult sa fie mai categorice, Berbecii sunt pusi in fata unor situatii in care numai o atitudine ferma ii poate face sa respire usurati.

LEU – Leii dau dovada ca au inteles foarte bine unde au gresit in trecut, ce i-a tinut in loc. In perioada 20-26 februarie apar noi oportunitati de a dovedi cine sunt ei cu adevarat si ce vor de la viata.

SAGETATOR – Sagetatorii vor trai intr-un romantism continuu. Ziua de 24 februarie este una benefica pentru cuplurile casatorite.

ZODIILE DE APA:

RAC – Nativii zodiei Rac primesc sume importante de bani, dar pe care trebuie sa ii puna bine deoparte.

SCORPION – Temerile unei infidelitati vor creste in cazul acestor nativi. Vor fi pusi in fata unor situatii dificile, mai ales in zilele de 23 si 24 februarie.

PESTI – Nativii zodiei Pesti vor primi tot felul de oferte de munca. Unele vizeaza strainatatea. Trebuie sa aleaga cu mare atentie.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Taurii revin cu picioarele pe pamant dupa o perioada de visare. Isi vor da seama ca nu tot ceea ce isi propun se poate realiza.

FECIOARA – Fecioarele au o saptamana grea. Se vor lovi numai de critici, de oameni ostili. Vor reusi sa faca fata situatiilor conflictuale numai daca vor folosi cuvintele potrivite in momentele potrivite.

CITESTE SI: Horoscop Minerva saptamana 19-25 februarie 2017

CAPRICORN – Capricornii isi pierd toate sperantele, dar reusesc sa renasca precum pasarea Phoenix, din propria cenusa, undeva prin 24 februarie. Tot aceasta zi este avantajoasa din punct de vedere amoros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top