Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 17-23 octombrie 2016. HAOS TOTAL in sufletele mai multor zodii

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 17-23 octombrie 2016. HAOS TOTAL in sufletele mai multor zodii

Previziuni karmice 17-23 octombrie 2016: Venus intra in Sagetator pe 18 octombrie, iar acest eveniment astrologic produce o serie de schimbari dramatice in harta natala a zodiilor.

Previziuni karmice 17-23 octombrie 2016, zodie cu zodie

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Ochii vad, inima cere… Acesta va fi dictonul dupa care iti vei ghida existenta in saptamana cuprinsa intre 17 si 23 octombrie. Esti pe punctul de a calca stramb si orice flirt, oricat ar fi de nevinovat, de pueril, de tamp, poate provoca furtuni serioase in relatia ta. Conflictele nu te ocolesc mai ales dupa ce Venus intra in Sagetator. Asadar, zilele de 18, 19 si 20 vor fi destul de tensionate.

LEU – Saptamana sta sub semnul imprevizibilului. Vei realiza ca poti fi inlocuit in orice moment si vei simti cum va cadea cerul peste tine. Nu poti controla totul, iar aceasta lectie karmica va lasa un gust amar in sufletul tau.

SAGETATOR – Esti singura zodie de foc despre care putem spune numai de bine. Venus iti ofera suficienta vitalitate incat sa obtii tot ce iti doresti. Ai parte de o serie de incercari la inceputul saptamanii, insa optimismul te face sa treci peste toate problemele.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Nu vin momente usoare pentru tine. De la o vreme, viata te pune la incercare intr-un mod atat de dur incat nu mai ai habar cum sa reactionezi. Trebuie sa te pui pe roate, trebuie sa inveti ca orice obstacol pe care ti-l pune Divinitatea in cale este un avertisment sa faci schimbari urgent.

BALANTA – Vei trai cu intensitate perioada urmatoare. Din punct de vedere amoros, vei avea parte de surprize placute. Vei fi supus unor teste de fidelitate pe care le vei trece cu brio daca vei inceta sa mai pari ceva ce nu esti. Partenerul se va juca abil cu psihicul tau.

VARSATOR – Cata vreme actionezi cu imprudenta, nu faci decat sa culegi ceea ce ai semanat cu propriile tale maini. E cazul sa schimbi putin paradigmele dupa care iti traiesti viata. E timpul sa faci ceva important pentru existenta ta pentru ca din noiembrie va fi si mai rau. Mai ai un ragaz de doua saptamani sa demonstrezi ca meriti ce e mai bun.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top