Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 29 ianuarie - 4 februarie 2018. Previziuni karmice pentru săptămâna care urmează. Zodiile sunt în vizorul astrelor.

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 14-20 noiembrie 2016. Tensiuni in Casa Iubirii

Luna Plina de pe 14 noiembrie, care se produce in zodia Taur, aduce o serie de nemultumiri sufletesti mai multor zodii. Casa Iubirii va fi grav afectata pentru unii nativi de pamant si de foc.

Previziuni karmice 14-20 noiembrie 2016 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE PAMANT

TAUR – Certurile cu partenerul de viata se inmultesc pe zi ce trece. Neintelegerile apar din motive care mai de care mai copilaresti, semn ca maturizarea va lipseste amandurora.

FECIOARA – Va fi saptamana moralei pentru tine. Risti sa intri in gura lupului pentru anumite actiuni pe care le faci fara sa le gandesti in prealabil. Va trebui sa fii de doua ori mai atent la ce spui si cum o spui.

CAPRICORN – Nici tu nu esti ferit de situatii tensionate in relatie. Apar o serie de schimbari din punct de vedere sentimental si trebuie sa faci tot posibilul sa fii bineinteles in relatia ta.

ZODIILE DE APA

RAC – Din nefericire, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca anumite relatii nu sunt facute pentru tine. Vei realiza o serie de lucruri mai ales din 16 noiembrie incolo. Luna Plina face lumina in Casa Iubirii.

SCORPION – Pregateste-ti timpul pentru cheltuiala. Vei castiga banii pe care ii asteptai de multa vreme. In sfarsit apare soarele si pe strada ta.

CITESTE SI: Horoscop Minerva saptamana 13-19 noiembrie 2016

PESTI – E posibil sa pleci din tara, asa ca fa-ti bagajele. Te asteapta o calatorie lunga si solicitanta, dar cu rezultate extrem de placute. Vei avea parte numai de bucurii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top