Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 10-16 octombrie 2016

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 10-16 octombrie 2016. Saptamana karmelor ingreunate

Urmeaza o saptamana extrem de importanta pentru majoritatea semnelor zodiacale. La sfarsitul zilei de 14 octombrie din saptamana karmelor ingreunate, asa cum o vom numi, se va forma un sextil Mercur/Saturn pe directia Balanta/Sagetator.

Previziuni karmice 10-16 octombrie 2016

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Te vei confrunta cu o serie de probleme de constiinta. Nu este exclus sa comiti boacane, sa spui lucruri pe care nu le gandesti ori sa dezamagesti. Vei fi atat de aerian incat numai lovindu-te cu capul de prag vei reusi sa te trezesti la realitatea.

FECIOARA – In sufletul tau va fi frig. Raceala cu care ii vei trata pe cei din jur va crea o serie de disensiuni in jurul tau. E de inteles lipsa ta de comunicare, refuzul de a mai purta discutii sterile, de a duce o viata superficiala. Trebuie sa le explici oamenilor cu care intri in contact motivele schimbarii tale radicale.

CAPRICORN – Saptamana este in general buna pentru tine. Nu ai timp sa te plangi, sa iei decizii radicale, nu ai timp sa suferi sau sa bagi bete in roate celorlalti pentru ca primesti responsabilitati noi si vei fi angrenat in activitati care te hranesc din punct de vedere spiritual.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Se recomanda multa chibzuinta din punct de vedere financiar. Tentatia sa arunci bani in stanga si in dreapta va fi foarte mare, fapt pentru care e bine sa stai potolit, macar pana in seara zilei de 15 octombrie.

BALANTA – Cineva doreste sa iti forteze mana, iar tu esti expus capcanelor de tot felul, fie ca este vorba de locul de munca sau de viata de zi cu zi. Trebuie sa fii cu ochii in patru, sa iti stabilesti prioritati.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top