Connect with us

Revistateo.ro

pretul gazelor

Inedit

Pretul gazelor se MODIFICA in 2016. Nu-ti vine sa crezi CAT VEI PLATI!

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei a facut un anunt la care nimeni nu se astepta.

In timp ce toate se scumpesc pe banda rulanta, Niculae Havrilet, presedintele ANRE a anuntat ca factura la gaze va fi mai mica in 2016.

Schimbarea, ce va avea loc incepand cu data de 1 iulie 2016, consta in scaderea cu 10 procente a platii unei facutir, datorita evolutiei la nivel international a tarifelor.

Pretul gazelor se MODIFICA in 2016. Culmea, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei a tinut sa precizeze ca reducerea la factura nu are legatura cu faptul ca anul viitor vor avea loc alegeri.

„Pe moment, asa cum a evoluat consumul in Romania, este suficienta productia de gaze din intern. Dar, pentru perioada de iarna, noi am estimat ca din punct de vedere al sigurantei sa stabilim un minim de 3% care sa fie importat pentru consumatorii casnici.

Pretul gazului la nivel international a inceput sa scada, fiind legat de pretul titeiului, ceea ce ne face sa credem ca anul viitor o sa ne intalnim pe piata cu preturi mult mai mici decat cele care sunt in acest moment.

Estimam ca de la 1 iulie (2016, n.r.), pretul gazului, deci ne referim doar la pretul gazului din cadrul facturii, nu si la celelalte preturi asociate, poate sa scada pana la 10%”, a afirmat Havrilet pentru Mediafax.

Sursa foto adevarulfinanciar.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top