Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de gazele la stomac

Naturiste

Cum scapi de gazele la stomac

Fiecare persoană se poate confrunta la un moment dat cu gazele. Nu este plăcut pentru nimeni să aibă astfel de probleme. Cu toate acestea, există anumite remedii ce te scapă de disconfortul creat de acele probleme. Iată cum scapi de gazele la stomac.

Cum scapi de gazele la stomac. Remedii utile

Gazele la stomac sunt neplăcute! Și la un moemnt dat, oricine poate avea această problemă. Poate fi cazuată de mai mulți factori. Spre exemplu, gazele pot să apară din cauza mâncatului pe grabă, din cauza vorbitului în timpul mesei. De asemenea, unele elimente sau unele probleme de sănătate pot fi responsabile pentru neplăcutele gaze la stomac. Din fericire, există și anumite remedii ce s-au dovedit a fi tare utile în astfel de situații.

Cărbunele medicinal poate fi foarte util. Este recomandat pentru a scăpa de gazele la stomac. Asta deoarece are o putere de absorție foarte mare. Cu toate acestea, trebuie să fie luat în anumite condiții. Spre exemplu, nu trebuie să fie luat în combinație cu alte medicamente deoarece nu mai este la fel de eficient.

Ghimbirul este, de asemenea, tare util în astfel de situații. Te ajută să reduci gazele stomacale. În plus, stimulează enzimele care ajută degestia. Planta aceasta poate fi consumată în stare proaspătă sau folosită pentru a prepara ceai. Indiferent de metoda aleasă, te va ajuta să scapi de probleme.

CITEȘTE ȘI: Scapa rapid de arsurile la stomac cu aceste doua ingrediente

CITEȘTE ȘI: 5 alimente care iti curata stomacul

Coriandrul, feniculul şi măghiranul sunt renumite pentru faptul că au puterea de a calma spasmele gastrointestinale. Poți prepara infuzii din aceste plante. Ai grijă, însă, să folosești cantitățile potrivite pentru infuzie. În acest sens, ai putea cere sfatul unui specialist.

Mai sunt și alte lucruri ce te pot ajuta. Poți lua înainte de masă o linguriță cu pulbere de chimen. De asemenea, dimineața și seara poți consuma apă cu argilă. Și în astfel de cazuri este recomandat sî ceri sfatul unui specialist pentru a ști cum să consumi acest amestec sau dacă iți este sau nu recomandat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top