Connect with us

Revistateo.ro

Președintele Klaus Iohannis va juca un meci de tenis cu Simona Halep

Stiri

Președintele Klaus Iohannis va juca un meci de tenis cu Simona Halep

Cine-ar fi spus vreodată că politica și sportul de performanță nu se vor întâlni, ba chiar față în față? Președintele ales Klaus Iohannis a postat ieri pe Facebook un anunț care nu a lăsat pe nimeni indiferent: „Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnişoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generaţii de acest sport minunat”.

Tenismena Simona Halep, locul 3 mondial în clasamentul WTA, câștigătoare a 8 turnee WTA la simplu de-a lungul carierei sale, cele mai importante de categorie Premier, l-a invitat pe noul președinte al României să cânte imnul țării la întâlnirea cu echipa Spaniei care va avea loc la Galați, la Cupa Federației, în februarie 2015.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA ALBULESCU, ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL

„Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?”, a sunat provocarea Simonei Halep.

România va disputa un meci important de tenis cu echipa Spaniei, pe 7 și 8 februarie, în cadrul Grupei Mondiale II a Federației, iar echipa câștigătoare va intra direct în Grupa Mondială, la barajul de accedere. Echipa care va pierde meciul va rămâne la barajul de accedere din grupa II Mondială.

Recent, Simona Halep și-a prezentat noul antrenor, acesta fiind cel care le-a pregătit pe Sharapova, Wozniacki și Na Li, și anume, Victor Ionia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top