Connect with us

Revistateo.ro

Cine este femeia care o ajută pe Simona Halep la greu

Staruri

Cine este femeia care o ajută pe Simona Halep la greu

Simona Halep trebuie să fie cu psihicul tare pentru fiecare meci de tenis. Nu îi este ușor, mai ales că presiunea este directă asupra ei.

Spre deosebire de alte sporturi, precum fotbalul de exemplu, rezultatele slabe sunt puse în cârca unei echipe, dar la un sport individual cum este tenisul, fiecare greșeală este mai evidentă.

Simona Halep este consiliată mai mereu de un psiholog cu care se mândrește, care i-a câștigat inima cu sfaturile sale.

Cel care este aproape tot timpul de tenismenă este psihologul sportiv Alexis Castorri. „Este grozav să ai pe cineva cu care sa vorbești, care să-ți dea idei despre cum să rezolvi anumite probleme și să te accepți așa cum ești când ratezi.

Mă bucur mult mai mult de ceea ce fac acum. Văd totul altfel acum. Sunt mai fericită, zâmbesc mai mult, așa că viața e frumoasă!”, a declarat Simona Halep pentru Tennis Channel.

Americanca a lucrat cu mai mulți tenismeni de renume precum Ivan Lendl, Andy Murray si Kevin Anderson.

CITESTE SI: Jurnaliștii de la Charlie Hebdo, chemați în Parlamentul European să dea explicații despre caricatura cu Simona Halep

Marcel Pavel, mesaj pentru Simona Halep după ce i-a cântat pe Arena Națională

Victoria de la Roland Garros, memorabilă

Simona Halep a povestit că sâmbătă, 9 iunie, pe terenul din Paris, a avut parte de cele mai frumoase momente din cariera ei. Campioana României nu vorbește prea des despre viața sa personală. În schimb, vorbește despre meciurile sale, despre tehnica sa. Prea puțin vorbește despre timpul liber sau despre cum se relaxează.

Simona a vorbit despre cea mai frumoasă secundă din viața sa. „Cea mai fericită secundă? Oare? Sâmbătă, pe terenul de tenis, bineînţeles, când am ridicat trofeul, dar, în viaţa personală atunci când s-a născut nepoţica mea.”, a declarat campioana, potrivit viva.

„Despre sport pot să spun că, la acest turneu, chiar în finală, la set şi 2-0, am simţit că dacă nu reacţionez şi nu schimb ceva, nu schimb tactica jocului, o să pierd din nou finala, aşa că am încercat să fiu mai agresivă, să merg spre fileu, să fiu mai relaxată, şi să dau importanţă fiecărui punct.

Atunci am schimbat soarta meciului şi am reuşit victoria”, a mai declarat Simona Halep potrivit sursei menționată anterior.

Campioana României a făcut aceste declarații în cadrul lansării unei campanii în care este implicată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top