Connect with us

Revistateo.ro

TEO SHOW - Cea mai buna emisiune de divertisment

Blog

Premiile VIP

Prima mea iesire in rochie, cu tocuri, dupa marea schimbare, a fost la premiile VIP. Nu-mi aduc aminte ce-am spus, de emotie, dar onoarea de a fi premiata de Dan Teodorescu si cea de a fi insotita de Chef Antonio Passarelli m-au asigurat ca sunt la locul potrivit.

Aveam langa mine echipa mea minunata, in minte bucuria revederii cu o groaza de colegi si prieteni.

A fost o seara magica.

Multumesc tuturor celor care au ocrotit, intr-un fel sau altul, acest moment, pe care-l asteptam cu gratie.

5 Comments

5 Comments

  1. Raluca Reu Høirup

    2014-05-30T11:14:14+03:00 at 2014-05-30T11:14:14+03:00

    Felicitari Teo, nu-ti mai spun ca esti frumoasa, ca deja esti satula de aceasta observatie. 😉
    Citeam deunazi dintr-o carte draga tie (evident, si mie). Nu stiu in ce masura reusesti sa citesti comentariile de pe blog, dar daca citesti, iata:
    „Azi stiu ca a fi matur, a fi om intreg, nu inseamna altceva decat a intelege ca esti rau, fundamental si dincolo de altceva. De cativa ani incoace nu pot dormi noptile si nu ma pot concentra la treburile mele ziua pentru ca imi rabufnesc continuu in memorie imagini vii din trecut, cele mai penibile, mai rusinoase, mai dureroase ale existentei mele.”
    Ma intreb: cati din cei pe care ii inviti tu de obicei la emisiune, ar fi in stare sa se dezbrace in asa hal in fata publicului…si sa arate cat de „rai” sunt ei? Sunt sigura ca unii ar fi in stare, tu ai facut-o deja in repetate randuri. O mare parte dintre ei insa nu se cunosc atat de bine incat sa constientizeze, macar si numai pentru ei insisi, unde se afla cotloanele acelea imbacsite din sufletul lor. Cati oare s-ar trezi, ascultand confesiunile altora? Multi, cred eu. 🙂

    • Rodica

      2014-05-30T21:12:12+03:00 at 2014-05-30T21:12:12+03:00

      Bravo!Asta este draga noastra Teo!

  2. Daniela

    2014-05-30T18:29:45+03:00 at 2014-05-30T18:29:45+03:00

    Bravo Teo si bravo Antonio si BRAVO echipei Kanal D in frunte cu Andreea Godeanu!! As avea o sugestie: de ce nu chemati in emisiune, in calitate de telespectatori, diferite grupuri de persoane, de exemplu din sect 5 din Bucuresti, din Ploiesti, din timisoara, de la Liceul …, de la facultatea cutarica.. Si in functie de tema emisiunii, si sa le cereti si lor parea! Ar fi putin mai interactiva si mai originala, nu doar parerea „vedetelor”. Oricum Teo, te urmaresc cu mare placere si multumesc lui Dumnezeu faptul ca ne permite sa admiram la TV persoane atat de complexe precum TU. Jos palaria (ca sa figuram admiratia…)

  3. anemona biliara

    2014-05-30T22:04:49+03:00 at 2014-05-30T22:04:49+03:00

    Ce imi place mie la teo e ca pe langa comunicarea excelenta cu ziaristii si cu fanii si detaliile interesante din viata personala pe care le da cu generozitate, nici nu e sarcastica si superioara cu ziaristele mult mai tinere ca ea! Oare de ce??? Bravo ei ca a slabit si se ingrijeste cum poate, dar nu trebuie sa se comporte de parca ea e academiciana si restul sunt femei de serviciu. Daca ar avea curaj, ar intelege ca nu e chiar asa minunata si ca faima ei s-a dus demult. Norocul ei cel mare a fost badea, cand s-a despartit de el, a facut fass … in rest, vad ca a inteles ca sanatatea si copilul sunt cele mai importante … Lectia de viata care se repeta la infinit pana incepem sa o intelegem si sa invatam din ea: lectia umilintei. Poti sa fii Dalai Lama, Isus pe pamant sau Eistein, daca nu esti om cu bun simt, umil, si ii accepti ce ceialalti, fara sa te crezi superior, cum din pacate dna teo nu stie sa faca, atunci lectia umilintei se va repeta la infinit, iar viata te va rasplati pe masura. Teo, fii sigura ca nu esti cea mai desteapta si citita in europa de sud est. Invata sa ii accepti pe cei din jur. Cei mai tristi sunt conducatorii care nu educa urmasi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top