Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Afla cine este CHEF-ul in BUCATARIA lui TEO

Este vorba despre o emisiune culinara care va fi difuzata in fiecare miercuri, incepand cu ora 10.00,  pe site-ul www.bucatarialuiteo.ro si prezentata de Teo, Maia Trandafir si Antonio Passarelli!

CHEF ANTONIO PASSARELLI gateste in BUCATARIA lui TEO

CHEF ANTONIO PASSARELLI gateste in BUCATARIA lui TEO

“Tare mult mi-ar placea ca Maia sa gateasca, pentru familie si prieteni, ca hobby! Si mai mult mi-ar placea sa invete de la cel mai bun, de la cineva care s-o influenteze ca om si ca artist. Vom incerca, in „BucatarialuiTeo„, sa legam ingrediente, prietenii si amintiri fantastice. In memoria ei de copil, momentele acestea vor fi de referinta. Si le vom trai impreuna cu un chef care merita din plin aceasta stare de gratie, respective bunul meu prieten Chef Antonio Passarelli.”, a declarat Teo Trandafir.

Incantata nevoie mare, Maia Trandafir, fiica lui TEO, asteapta cu nerabdare sa invete tainele bucatarie. Avand parte de un profesor bun, cu siguranta gatitul nu-i va prea o activitate grea, ci mai de graba una provocatoare si amuzanta.

Fidel filozofiei sale de o viata in bucatarie, chef Passarelli ne va ajuta sa transformam produse aparent banale in ingrediente savuroase, menite sa impresioneze orice privitor.

Asadar, va asteptam din 4 martie sa urmariti “Bucatarialui TEO”, in fiecare miercuri incepand cu ora 10.

1 Comment

1 Comment

  1. mirela carpineanu

    2015-02-25T23:41:34+02:00 at 2015-02-25T23:41:34+02:00

    Ma bucur de colaborarea ta cu Antonio.Va fi o emisiune superba,iar voi sunteti superbi impreuna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top