Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Smart Activity lanseaza www.vip24.ro

Odata cu venirea primaverii, compania Smart Activity adauga in patrimoniul acesteia noul site, www.vip24.ro, site ce abordeaza stiri in mod obiectiv despre si cu vedetele consacrate de pretutindeni.

Dupa succesul www.teotrandafir.com si www.huff.ro, siteuri al caror continut atrage peste 7 milioane de accesari lunar, www.vip24.ro isi propune sa completeze paleta de stiri si informatii pe care le oferim si astfel isi intinde antena spre viata vedetelor si a persoanelor de interes public.

Vip24 isi propune ca prin categoriile de care dispune sa ofere o gama variata de subiecte si sa se apropie cat mai mult atat de personalitati dar si de cititori, oferindu-le continut de interes.

In fiecare zi, pe www.vip24.ro veti regasi informatii de actualitate privind: ultimele evenimente din lumea showbizului, fie ca este vorba de film, teatru, moda sau orice alt subiect de care suntem cu totii fie interesati ori doar curiosi; stiri cu si despre persoane publice din care putem invata sau trage concluzii; ultimele trend-uri si aspiratii ale vedetelor dar si multe altele.

Pentru a garanta un continut de calitate si inedit pe placul cititorilor www.vip24.ro se va ghida dupa un set de valori cheie:
Stirile afisate pe site sunt din surse credibile iar modul de redactare al echipei vip24 este obiectiv, astfel incat opiniile si impresiile revin, bineinteles, doar cititorului.

www.vip24.ro va actiona de asemenea si ca un “sanctuar al vedetelor” in sensul in care pentru orice stire publicata in orice canal mass media la adresa unei vedete, aceasta este binevenita sa isi spuna povestea din perspectiva proprie.

Echipa vip24 considera ca cel mai mare V.I.P. este chiar cititorul si de aceea articolele de pe pagina vor fi mereu monitorizate astfel incat sa primeze mereu cele mai interesante si relevante articole in functie de cerinta publicului
www.vip24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top