Connect with us

Revistateo.ro

Povestea INCREDIBILĂ a unei femei aflată în comă 42 de ani

Inedit

Povestea INCREDIBILĂ a unei femei aflată în comă 42 de ani

Femeia se numește Aruna Shanbaug și acum 42 de ani avea toată viața înainte. Lucra ca asistentă medicală la Spitalul Regelui Edward din Mumbai, dar totul s-a schimbat pe vremea când avea 24 de ani. Aceasta a fost prinsă de un angajat al unui laborator al spitalului în care lucra, bătută cu un lanț, apoi violată.

După acest eveniment macabru, femeia a intrat într-o comă profundă, din care nu și-a mai revenit vreme de 42 de ani, atunci când a decedat din cauza unei pneumonii, chiar în spitalul în care lucrase.

CITEȘTE ȘI: Ce a descoperit o mamă cu telefonul mobil e emoționant: I-a salvat viața fiului ei!

În timp ce indianca zăcea pe patul de spital și era susținută în viață doar de aparatele medicale, cel care o violase și o bătuse era condamnat la șapte ani de închisoare, astfel că omul a ieșit destul de repede din spatele gratiilor și și-a văzut de viață.

În tot acest timp medicii au încercat toate variantele posibile pentru a o face pe femeie să-și revină, însă aceasta nu a răspun pozitiv la niciun tratament. În timp ce Aruna Shanbaug era în stare vegetativă, rudele încercau să o deconecteze de la aparatele ce o țineau în viață, însă autoritățile din India respingeau de fiecare dată solicitările membrilor familiei, în încercarea de a o vindeca pe cea care a decedat la 66 ani pe patul de spital, după ce a stat în comă vreme de 42 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top