Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

POVESTE EMOȚIONANTĂ: Cum a rămas fără membre acest bărbat. Doar dragostea familiei îl mai face să trăiască!

POVESTE EMOȚIONANTĂ. Matthew a rămas fără mâini și picioare în anul 2012. Bărbatul din Brisbane, Australia, a trecut prin cea mai dură experiență a vieții sale, rezistența sa datorându-se celor patru copii și soției sale.

Acesta a suferit din cauza cunoscutului sindrom de șoc toxic, care era cât pe ce să îl omoare. Intervenția chirurgicală extremă la cele patru membre era singură modalitate prin care acesta putea să continue să trăiască. În momentul în care s-a dus la medic, aceștia îl diagnosticaseră cu o simplă răceală, dar el susținea sus și tare că este mai mult decât o gripă. Din nefericire, a avut dreptate el și nu medicii.

CITEȘTE ȘI: CADOUL PRIMIT DE LA SOȚIA SA I-A SCHIMBAT VIAȚA
Bărbatul de 42 de ani acuză medicii de incompetență, amputările putând fi evitate dacă ar fi fost ascultat. Acesta a depus o serie de plângeri și reclamații și se judecă cu medicii prin tribunale.

POVESTE EMOȚIONANTĂ. Mathew are 4 copii, razele lui de soare în momentele extrem de dificile pe care i le-a pus la cale viața: Lucas (11 ani), Ben (10), Will (9) și Emily (5). „Sper ca situația mea să îi facă pe oameni și pe medici să conștientizeze potențialul acestor infecții și necesitatea aplicării unui tratament urgent pentru a se evita incidente similare”, a scris bărbatul într-un comunicat pe Facebook.

Mathew a înființat chiar o fundație cu numele său, „Fundația Renovării Mathew”, prin care oferă sprijinul tuturor persoanelor care trec prin situații similare, el însuși fiind lovit crunt de viață. Mathew s-a prezentat pentru prima oară la medic invocând stări frecvente de vomă, febră severă și dureri musculare puternice care se extindeau cu timpul de la încheieturile mâinilor în tot corpul.

Sursă foto: Dailymail.co.uk

Sursă foto: Dailymail.co.uk


După un diagnostic greșit pus, bărbatul și-a anunțat soția la 19 zile de la analizele medicale că febra scarlatină a provocat un șoc toxic în organismul său și va rămâne fără mâini și picioare. Cei doi au hotărât că merg mai departe și nu vor să se plângă pentru nimic în lume.

Mathew este un norocos, moralul lui fiind ridicat de familia frumoasă pe care a construit-o împreună cu soția sa. Acesta spunea că fără zâmbetul fetiței sale de 5 ani, Emily (cea mai mică) și iubirea celorlalți trei copii, încurajările soției și dovezile de afecțiune din fiecare zi nu ar fi supraviețuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top