Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

POVESTE EMOTIONANTA. Un copil de 6 ani, catre tatal lui: „Bate-ma pe mine, DAR NU DA IN MAMI!”

Ioana este una dintre acele romance care a avut de suferit din cauza violentei domestice. Tanara de 36 de ani ne-a povestit calvarul pe care il traia zi de zi alaturi de cel despre care credea ca este barbatul vietii sale.

„M-am casatorit in urma cu 7 ani cu Ionut, omul alaturi de care ma imaginam toata viata. Am facut si un copil impreuna, pe Darius, care astazi este in ingrijirea mea dupa o decizie definitiva a instantei.

POVESTE EMOTIONANTA. Totul era frumos la inceput. Ma simteam respectata si apreciata in fiecare clipa. Faceam eforturi foarte mari ca relatia noastra sa nu se plafoneze.

Am avut pretentii atat de la el, cat si de la mine. In urma cu cativa ani, trebuia sa ne mutam la Constanta deoarece sotul meu lucreaza in Politia de Frontiera si a fost detasat acolo.

Din ziua in care am ajuns la Constanta, Ionut s-a transformat. Si-a facut prieteni pe care eu nu ii vedeam cu ochi buni, prieteni care isi bateau joc de mine reprosandu-mi ca desi am doua facultati tot sotul meu este ala care aduce bani in casa si ar trebui sa nu fac multe mofturi.

CITESTE SI: POVESTE EMOȚIONANTĂ: Cum a rămas fără membre acest bărbat. Doar dragostea familiei îl mai face să trăiască!

CITESTE SI: POVESTE EMOȚIONANTĂ. Folosește Twitter ca să-și amintească ce a făcut ieri

Intr-adevar, aveam multe reprosuri de cand sotul meu se apucase de baut. Statea cu vodka si berea in fiecare zi, o punea chiar la pat. Devenise un betiv.

Daca nu ii faceam mancare pe cand ajungeam de la munca, incepea sa tipe si sa ma ameninte ca va lua baietelul si va fugi cu el pe mare, cu vaporul. Prima oara nu l-am bagat in seama, dar cand a inceput sa ridice mana la mine, am zis ca trebuie sa fac ceva sa rup cat mai repede acest calvar.

Mancam batai aproape zilnic. Primii pumni si primele palme le-am primit fara ca micutul meu sa fie de fata. Cu toate ca pare greu de crezut, eu ma gandeam ca macar pe baietelul nostru il respecta, ca daca l-ar fi iubit nu ar fi indraznit sa ma faca sa sufar mereu.

Multa lume, chiar si prietenele mele cele mai apropiate, mi-au zis sa il dau la politie, insa nu aveam nicio sansa. Nu aveam incredere in politie si am facut prostia sa stau si sa indur zilnic injuraturi si pumni in stomac. Ma facea in toate felurile.

Intr-o zi, nu a mai tinut cont de faptul ca Darius e prezent si a inceput sa dea in mine cu un baston de cauciuc pentru ca nu ii calcasem camasile de serviciu.

Darius plangea si se simtea vinovat pentru ce se intampla. In clipa aia mi s-a rupt inima. El credea ca sunt batuta pentru ca a facut ceva rau.

POVESTE EMOTIONANTA. Nu stia nimic saracutul, avea doar 6 ani. Momentul in care am decis ca trebuie sa divortez asumandu-mi orice risc, asumandu-mi un nou start in viata, a fost cel in care l-am vazut pe baietelul meu punandu-se in genunchi si implorandu-si tatal: „Bate-ma pe mine, dar nu da in mami!”.

Mi s-a rupt sufletul cand am vazut ca singura persoana care mi-a sarit in aparare (parintii mei cat si ai lui spuneau ca trebuie sa il iert de fiecare data sau ca nu sunt femeie de casa si imi merit bataile) a fost el: un omulet care mi-a schimbat complet viata.

Astazi sunt fericita si reparata dupa calvarul prin care am trecut in toti acei ani. Am castigat custodia copilului in instanta dupa un proces dificil, un proces in care pana si parintii mei au depus marturie impotriva mea. Asta e viata, ma bucur ca am reusit sa vad lumina de la capatul tunelului”, ne scrie Ioana.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top