Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum iti distrugi pielea fara sa stii. Daca obisnuiesti sa faci anumite lucruri ce iti afecteaza pielea, cel mai bine ar fi sa le eviti.

Sanatate

Cum iti distrugi pielea fara sa stii? Anumite obiceiuri pe care le ai sunt nocive pentru piele

Oricine poate gresi. Uneori nu realizam ca anumite lucruri pe care le facem nu au un efect benefic asupra corpului. Spre exemplu, unele obiceiuri pe care le avem ne pot distruge pielea. Sa vedem care sunt lucrurile ce ar trebui evitate. Afla cum iti distrugi pielea fara sa stii.

Cum iti distrugi pielea fara sa stii?

Dormi pe o parte sau pe burta. Stim ca expresiile faciale duc in timp la aparitia ridurilor. De asemenea, ele apar daca dormi constant pe burta sau pe o parte a corpului. Dermatologii sustin ca vei avea riduri daca in fiecare noapte vei sta cu fata lipita de perna.

Iti neglijezi gatul. Si gatul este expus efectelor imbatranirii. De aceea este indicat ca in momentul in care aplici creme hidratante sau alte produse sa nu te limitezi la zona fetei.

Te speli cu apa fierbinte. Apa fierbinte indeparteaza uleiurile naturale de pe piele. Rezultatul este urmatorul: pielea ta va deveni uscata. Tocmai de aceea este bine sa folosesti apa calduta cand te speli pe fata sau pe maini.

Folosesti produse expirate. Dupa o anumita perioada de timp, produsele cosmetice expira. Ingredientele nu mai sunt la fel de eficiente. Asa ca, daca ai acasa anumite produse mai vechi, poti verifica termenul lor de valabilitate.

Nu te demachiezi seara. In timpul noptii, pielea se regenereaza. Daca nu te vei demachia, regenerarea nu va mai avea loc. Drept urmare, pielea ta va avea un aspect nesanatos.

Iti speli fata des. Este suficient sa te speli pe fata seara. Atunci vei indeparta machiajul si impuritatile. Dermatologii spun ca poate fi prea mult sa te speli pe fata si dimineata si seara. La inceputul zilei pielea este curata pentru ca in timpul noptii se regenereaza.

Nu dormi suficient. Cand nu dormi atat cat este nevoie, lucrul acesta se va observa si la nivelul pielii. Va deveni uscata.

Nu mananci ce ar trebui. Pe piele se vede daca manaci sanatos sau nu. Fructele si legumele ii vor da un aspect frumos si sanatos pielii tale. Daca vei consuma junk food sau bauturi ce contin zahar si multe chimicale, atunci pielea ta va avea de suferit.

Articole pe aceeasi tema:

Obiceiurile de zi cu zi care ne imbatranesc pielea

5 beneficii surprinzatoare ale dormitului in pielea goala

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top