Connect with us

Revistateo.ro

Știai că felul în care mergi îți oferă informații legate de starea de sănătate? Află mai multe detalii legate de acest subiect.

Sanatate

Poți afla ce probleme de sănătate ai din felul în care mergi

Știi că felul în care mergi îți poate oferi indicii referitoare la starea de sănătate? Se pare că există o legătură între bolile cardiace și modul în care pășești. Mai jos vei găsi explicațiile specialiștilor în legătură cu acest aspect.

Poți afla ce probleme de sănătate ai din felul în care mergi

Dacă observi că oamenii trec pe stradă pe lângă tine, mergând mai repede și te depășesc, atunci poate ar trebui să te gândești serios la lucrul aceta și să iei măsuri. Asta pentru că ar putea fi vorba despre o boală. Persoanele care merg ușor ar putea suferi de boli cardiace sau ar putea să sufere de demență.

Conform specialiștilor, modul în care merge o persoană oferă informații legate de starea sa de sănătate. Tocmai de aceea este important să fim atenți la felul în care mergem. Poate să pară un lucru lipsit de importanță, însă nu este deloc așa. Dacă suntem atenți la acest aspect, atunci putem să luăm măsuri din timp și să mergem la medic pentru a afla dacă, într-adevăr, este vorba sau nu despre o problemă medicală.

CITEȘTE ȘI: Ce spune despre tine FELUL ÎN CARE MERGI

Se pare că așa cum este important să ne măsurăm pulsul sau tensiulnea, la fel de important este să măsurăm ritmul mersului. Potrivit specialiștilor, persoanele care merg mai repede au o speranță de viață mai mare. Adică, acestea pot să trăiască mai mult cu 10 ani, comparativ cu celelalte persoane.

„Multe cazuri care ar putea fi evitate sunt legate de boala cardiacă congestivă sau de afecţiunile pulmonare, care s-au dovedit a fi corelate cu viteza de mers”, a declarat profesorul Dina Katabi, cel care s-a ocupat de studiu, conform gandul.info.

De asemenea, există o legătură între felul în care mergi și ovulație. CITEȘTE AICI MAI MULTE INFORMAȚII LEGATE DE ACEST SUBIECT.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top