Connect with us

Revistateo.ro

Era în plină ascensiune la Hollywood, dar a ales să-și pună capăt zilelor. Actorul în vârstă de 34 de ani era cunoscut pentru rolul din...

Stiri

În plină ascensiune la Hollywood, actorul s-a sinucis. Avea doar 34 de ani. Ce a scris pe biletul de adio

Doliu la Hollywood. Actorul Brad Bufanda s-a aruncat în gol de pe o clădire din Los Angeles. Avea doar 34 de ani. El a lăsat un bilet de adio adresat părinților și persoanelor dragi lui.

Brad Bufanda, de 34 de ani, celebrul pentru rolurile sale din „Veronica Mars” şi „Malcolm in the Middle”, s-a sinucis.

Corpul actorului ar fi fost găsit pe caldarâm, lângă o clădire din Los Angeles, vineri noaptea, după ce ar fi sărit în gol, potrivit unor surse citate de TMZ.

Brad Bufanda lăsat un bilet de adio, pe care erau trecute numele părinţilor şi în care le-ar fi mulţumit persoanelor importante din viaţa sa.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri cutremurătoare făcute de o celebră cântăreață după ce a încercat să-și ia viața de opt ori

„Suntem devastaţi. Era un actor foarte talentat, minunat şi atent. Încerca să-şi salveze cariera. Terminase două filme, aşa că suntem şocaţi şi îndureraţi că a murit”, transmis managerii săi, într-un comunicat de presă.

Brad Bufanda postase mai multe imagini pe reţelele de socializare în care amintea de problemele lui de sănătate şi de declinul carierei sale la Hollywood.

Actorul a apărut în 10 episoade din Veronica Mars iar realizatorul serialului, Rob Thomas, a declarat că are ”inima frântă” de când a aflat de moartea acestuia.

Înainte de serial, Bufanda a jucat în mai multe spoturi publicitare dar a avut şi apariţii episodice în alte seriale celebre precum ”Roseanne, ”CSI: Miami”, ori ”Malcolm In the Middle”. El a mai apărut în flmul realizat în 2004 ”A Cinderella Story”.

Actorul s-a născut în California, iar în 2001 și-a schimbat numele și s-a mutat din Orange County în Los Angeles.

Recomandare: Îți mai amintești de telenovela „Perla Neagră”? Cum arată Andrea del Boca la 21 de ani de la serialul care a făcut furori în România

„Perla Neagră” este telenovela produsă în 1994 și difuzată în România în 1996. Serialul a făcut furori și a fost urmărit de foarte mulți români.

Andrea del Boca a interpretat cu succes rolul Evei în telenovela „Perla Neagră”. Au trecut 21 de ani de la difuzarea serialului, iar actrița este foarte schimbată.

Cum arată Andrea del Boca din „Perla Neagră”

În ultimii ani, Andrea del Boca a participat la diferite show-uri tv. Ultima telenovelă în care a jucat fiind „Esa mujer” (2013), în care l-a avut ca partener pe Segundo Cernadas („Înger sălbătic”, „Suflet rătăcit”).

Andrea a preferat să se dedice fiicei ei, Anna, rezultată în urma relaţiei pe care a avut-o cu afaceristul argentinian Ricardo Biasotti. Anna, acum în vârstă de 16 ani, i-a călcat pe urme şi a debutat în actorie în telenovela „Esa mujer”.

Andrea del Boca, în prezent, se confruntă cu unele probleme cu legea. Conform tn.com.ar, Andrea şi alte două soţii de politicieni ar fi primit 36 milioane de pesos (adică peste 1 milion opt sute de mii de dolari) de la stat (mai precis de la Ministerul Federal al Planificării) pentru a realiza o telenovelă.

Serialul „fantomă”, care trebuia să se numească „Mamá corazón”. Telenovea nu a mai ajuns pe micile ecrane, deşi au fost prezentate, la un moment dat, câteva secvenţe din el.

Cazul a ajuns la tribunal încă din luna octombrie a anului trecut şi, pe măsură ce înaintează cercetările, mai multe nume sunt vehiculate în acest dosar. Şi fiica Andreei urma să joace în acest serial, contra unei sume foarte mari de bani.

În faţa acuzelor care i-au fost aduse Andrea del Boca s-a apărat, spunând, citată de infobae.com, „în urma proiectului nu am rămas cu mai multe decât îmi reveneau de drept”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top