Connect with us

Revistateo.ro

Plante care atrag energia pozitiva prin arderea lor

Stil de viata

Plante care atrag energia pozitiva prin arderea lor

Traim intr-o lume in care totul se misca cu viteza. Nu e de mirare ca am ajuns sa ne panicam din orice, ca obosim foarte usor si ne refugiem in alimentatie sanatoasa, iar apoi ne imbolnavim. Atragem energia negativa prin sentimente precum frica si invidia.

Putem scapa de aceste vibratii care ne perturba linistea cu ajutorul unor plante ale caror mirosuri au efecte relaxante asupra creierului, mai ales daca le ardem. De ce prin ardere? Focul este folosit intr-o serie de tehnici de descantece si a reprezentat intotdeauna o metoda de eliberare de duhurile rele, capatand sacralitate.

Plante care atrag energia pozitiva prin arderea lor

1. Rozmarin – Parfumul pe care il emana aceasta planta ne face sa renuntam la frica. Rozmarinul este asociat cu renasterea, cu dragostea de oameni, cu armonia. Pune rozmarin prin casa atunci cand te paste un gand nesanatos sau cand te simti apatic.

2. Iarba sfanta – Aceasta planta considerata sfanta pentru proprietatile sale terapeutice ne incarca pozitiv. Nu trebuie sa ii dai foc arbustului, ci sa alegi o creanga care a inceput sa se vestejeasca pe care sa o aprinzi. Crengile uscate reprezinta raul, greul, inabordabilul din viata noastra, iar prin arderea lor scapam de senzatiile negative.

3. Pelin – Arde cateva frunze de pelin daca vrei sa dormi bine si sa nu mai ai cosmaruri. Persoanele care viseaza urat trebuie sa tina pelin in casa pentru a avea un somn linistit.

4. Rasina – Sa o aprinzi nu e foarte usor, insa daca reusesti iti vei purifica aerul din casa. Rasina se aprinde mai ales de Ziua Mortilor in anumite zone din Romania deoarece unele suflete infometate pot veni in casele oamenilor cu ganduri de razbunare.

5. Tamaie – De tamaie ai nevoie ca sa iti purifici mintea, sa scoti pacatele si obsesiile din capul tau. Multe persoane au probleme in viata din cauza gandurilor distructive si a obsesiilor.

6. Lemn de santal – Aceasta planta are rolul de a ne reconecta cu traditia, cu obiceiurile ancestrale, cu glia, cu amintirea strabunicilor. Lemnul de santal purifica inima, vindecandu-i ranile, deceptiile, nemultumirile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top