Connect with us

Revistateo.ro

Petru Mircea ar avea serioase probleme financiare

Staruri

Petru Mircea ar avea serioase probleme financiare

Fostul soț al Mădălinei Manole, Petru Mircea, ar avea serioase probleme financiare, scriu site-urile tabloide.

Petru Mircea nu trece printr-o perioadă tocmai roz, notează wowbiz.ro și spynews.ro. Bărbatul are un credit la bancă pentru care a cerut o păsuire de 5 ani.

Acesta s-a împrumutat în anul 2012 și urma să dea bani înapoi în 2017, însă din diferite motive doar de el știute a cerut o amânare a plăților pentru încă 5 ani.

Ziariștii scriu că acest credit a fost luat de la bancă prin firma pe care o deține, Mircea Sunet SRL. Presa scrie că e vorba de o sumă de 30.000 de lei pe care trebuia să o plătească în 5 ani.

Termenul de plată este așadar anul 2022. În calitate de debitor, a cerut prelungirea pentru 5 ani a avizului de ipotecă imobiliară.

Fostul soț al fetei cu părul de foc a avut rezultate modeste, cifra de afaceri neajutându-l să achite la timp datoria la bancă. Firma lui a avut un bilanț de doar 3,000 de lei profit net pe 2016.

Petru Mircea a transmis recent un mesaj emoționant pentru Șerban Georgescu

Deși puțină lume știe, Petru l-a admirat dintotdeauna pe Șerban pe care l-a numit „Maestro”. Recent, acesta a postat un mesaj frumos pentru primul soț al Mădălinei.

Petru l-a pomenit pe Șerban într-o postare care i-a emoționat pe internauți. „Primăvara nu ne mai zâmbeşte în această zi de 4 martie 2018!… Asemenea fiecărei zile de 4 martie din ultimii unsprezece ani!… Ne este foarte dor de tine, „Maestro”!!!

Îţi mulţumim pentru că am avut şansa de a te cunoaşte şi pentru tot ce ne-ai lasat!!! Iubirea noastră veşnică şi necondiţionată!!!”, este mesajul lui Petru.

CITESTE SI: Lovitură pentru soțul Mădălinei Manole. Ce a pățit Petru Mircea

Motivul incredibil pentru care 20.000 de români nu mai au voie să folosească WhatsApp

Fosta iubită a lui Petru Mircea a vorbit despre copilul Mădălinei Manole

Geanina Manea a vorbit recent în cadrul unei emisiuni tv despre relația cu Petru Mircea. Cei doi nu mai formează un cuplu. Ea spune că au pus punct relației după doi ani.

”Ne-am cunoscut în noaptea de Anul Nou. Melodia este făcută la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Era o melodie de împăcare la momentul respectiv. Acum nu este nimeni în viaţa mea. A trecut un an de când nu am mai vorbit cu Petru Mircea.

Orice om merită o a doua şansă. Îmi doresc un bărbat natural, care să mă surprindă, să mă iubească şi să se ocupe de tot. Să fie un bărbat adevărat. Mi-am pierdut doi ani din viaţă cu Petru Mircea şi tot nu m-a cerut de nevastă.”, a spus Geanina Manea, recent, într-o emisiune tv.

Ea a vorbit și despre băiețelul Mădălinei Manole. “Este un copil cuminte, educat și politicos.”, a spus fosta iubita a lui Petru Mircea, despre Petru Jr., băiețel care în această vară a împlinit 8 ani.

Petru Jr. avea doar un an când mama sa a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a rămas în grija tatălui său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top